Prima pagină » Cancan » Denisa Tănase de la Bambi a dat lovitura în afaceri. Deja și-a cumpărat două apartamente în Dubai

Denisa Tănase de la Bambi a dat lovitura în afaceri. Deja și-a cumpărat două apartamente în Dubai

18 nov. 2020, 10:11,
BZI.ro, în Cancan

Denisa Tănase, fosta componentă a trupei Bambi, este pe cai mari și a dat lovitura în afaceri. Fosta solistă e pe cale să se îmbogățească. Chiar dacă pandemia de coronavirus a pus la pământ mai toate afacerile, Denisei îi merge foarte bine. De curând, fosta solistă și-a cumpărat două apartamente în Dubai.

Denisa Tănase, fosta componentă a trupei Bambi, se descurcă foarte bine și pe timp de pandemie. Aceasta are o afacere de succes cu parfumuri iar recent și-a cumpărat două apartamente în Dubai, pe care vrea să le închirieze în regin hotelier.

Denisa Tănase de la Bambi a dat lovitura în afaceri

Fosta jumătate a trupei Bambi, Denisa Tănase, a lăsat în urmă cariera artistică și acum, derulează o afacere cu parfumuri care merge extraordinar de bine. În decursul unui an, cântăreața a inaugurat aproape 25 de magazine în toată țara.

Avem deschideri de magazine noi, urmând ca în decembrie să ieşim şi în afara ţării. Magazinele erau parte din proiectul nostru şi, în ciuda pandemiei, nu vrem să ne modificăm planurile, vrem să mergem înainte. E un act de curaj din partea noastră, dar vrem să mergem mai departe! Se simte şi la noi pandemia, dar încă mai putem să ne mişcăm. Noi am ales să ignorăm puţin ce se întâmplă şi să riscăm, să avem acţiuni de dezvoltare chiar şi în perioada asta, să fim curajoşi. Nu ştim dacă e o dovadă de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranţă!”, a declarat Denisa Tănase pentru click.ro.

Și-a convins și sora să intre în afacere

Denisa Tănase a cooptat-o și pe sora sa mai mare, Raluca Tănase, alături de care cânta în tupa Bambi, în afacerea cu parfumuri. Însă recunoaște că i-a fost cam greu deoarece sora sa nu era atrasă de acest tip de afacere.

Pe Ralu încerc să o conving de câţiva ani să vină în acest business, practic de când am început. Ea nu era atrasă de zona asta, i se părea ceva nou, iar teama de noutate o trăgea înapoi, acum însă s-a integrat perfect, îi place foarte mult să lucreze în această industrie, este super implicată şi dedicată şi facem echipă bună împreună, vine cu mine la cursuri”, a mai declarat Denisa.

Aceasta a precizat că afacerea cu parfumuri și produse cosmetice crește văzând cu ochii. Mai mult, pentru luna decembrie are pregătită o lovitură de imagine pentru brandul propriu, și anume deschirderea unui magazin în Viena.

Și-a cumpărat două apartamente în Dubai

Semn că afacerea merge foarte bine este recenta investiție imobiliară făcută de Denisa. Visul ei era să își cumpere o locuință în Dubai, dar pănă la urmă a ieșit mult mai bine. Denisa și iubitul ei, Mircea Brânzei, și-au cumpărat două apartamente în orașul lor de suflet – Dubai. Vedeta a explicat că vrea să închirieze apartamentele respective.

În Dubai am dat avans pentru două apartamente și plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier”, a mai spus Denisa.

Așadar, nu mai încape nicio îndoială că Denisa Tănase de la Bambi a dat lovitura în afaceri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *