Cancan

Denise Rifai a demisionat de la Realitatea plus! Era aşteptată să intre în direct, dar şi-a anunţat plecarea

Publicat: 16 mart. 2020

Denise Rifai și-a anunțat demisia de la postul de televiziune Realitatea Plus. Decizia prezentatoarei a fost un șoc atât pentru telespectatori, cât și pentru cei din trust.

După o activitate de nouă ani în cadrul trustului, Denise Rifai a decis să își dea demisia, iar acest lucru a intrigat și întristat multă lume. Se pare că decizia prezentatoarei vine în urma schimbărilor care au intervenit după ce CNA a hotărât închiderea postului de televiziune Realitatea. Împreună cu „Realitate Plus” au intervenit și unele schimbări editoriale pe care Denise nu le-a putut accepta.

„Știti ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!”

Aceasta a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care își explică decizia și le garantează fanilor că o să se revină curând pe micile ecrane.

„Știu că mă așteptați mâine seara să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia !

Însă o să vă spun și dvs ce am hotărât încă de Joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cat se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs.

Plec așadar de la noua Realitatea Plus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu !

Ps. Știti ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt și rămân Jurnalist.”, a scris Denise Rifai pe pagina ei de Facebook.




Adauga un comentariu