Cancan

Denise Rifai revine în televiziune. Anunțul făcut la două luni de când și-a dat demisia de la Realitatea

Publicat: 29 mai 2020

Denise Rivai, realizatoarea emisiunii Legile Puterii de la Realitatea Plus, șoca pe toată lumea la mijlocul lunii martie, când își dădea, brusc, demisia. S-a zvonit că e nemulțumită de anumite aspecte sau că vrea să intre în politică. La două luni distanță, Denise a spus totul, la ”Theo Show”, emisiunea lui Teo Trandafir.

Se pare că tot televiziunea o atrage pe frumoasa prezentatoare, doar că, din ce zice, ar vrea schimbe puțin unghiul din care sunt priviți politicienii. ”Denise Rifai a luat o pauză. Norocul meu a fost că s-a întâmplat acum. E doar o pauză, nu ai cum să ai atâta treabă cât am eu și să nu te întorci în televiziune”, a spus Denise.

Întrebată de Theo cum ar arăta emisiunea pe care să o prezinte, Denise Rifai a spus: ”Aș vrea să fie la fel. Câteodată drumurile astea în viață, editorial vorbind, încep să se desprindă. Am zis să mă opresc puțin să fiu eu înapoi. O emisiune în care să vedem toate laturile pe care le au politicienii, dacă sunt buni dansatori. Să vedem ce talente au. Ar fi o treabă, nu?”.

Altfel, fosta realizatoare de emisiuni a povestit cum s-a străduit în viață, având în vedere că vine din două culturi. ”Faci parte dintr-o familie mixtă, româno-iraniană”, i-a spus Teo, iar Denise a dezvoltat: ”Da, dintr-o corcitură. Tata arab, mama româncă. Știe toată România. E greu să vii pe două linii asa de diferite, două culturi diferite. De la tatăl meu am luat un fel riguros de a privi lucrurile. A trebuit să-l înfrunt. Asta m-a făcut foarte puternică, a trebuit să lupt pentru a fi o femeie independetă. Dacă ar fi să-i mulțumesc cuiva, acela ar fi tata.”

Adauga un comentariu