Bursa Barfelor

Deontologii de la Ziarul de Iași iar au făcut-o de oaie

Publicat: 20 mart. 2021

Babele bârfitoare încheie rubrica cu una mai de uichend. Și pentru că e la îndemnână, merită povestit câte ceva despre ce au mai făcut deontologii de la Ziarul de Iași. Acum vreo câteva zile, gazeta lui Toni Hoțac a publicat o „mega” dezvălurie despre un cetățean care a suferit în spitale de coviduț. Cine citea, zicea că e ditamai descoperirea făcută de gazetă. Nici bine nu a ajuns în tipografie, că subiectul s-a dezumflat. Gazeta a fost înjurată tocmai de bărbatul care și-a povestit experiența. A precizat că nu a fost întrebat de sănătate de vreun reporter și că povestea a fost preluată de pe Facebuci.

„Articolul scris de către cei de la Ziarul de Iași nu a fost urmarea unei discuții cu mine. Eu nu am știut de el, din păcate. Este făcut ca un material împotriva tagmei medicale și este profund eronat. Datorită medicilor sunt acum în viață. Au fost oameni care au avut grijă de mine ca de ochii din cap. Dacă m-ar fi întrebat cineva ceva de la Ziarul de Iași, aș înțelege să dau o dezmințire. Au luat din postarea mea de pe Facebook ce au vrut”, a comentat bărbatul.

Babele s-au lămurit în urmă cu mai mulți ani, deontologia de la Ziarul de Iași a devenit mai mult o caricatură și îl sfătuiesc pe Toni Hoțac, cel poreclit „Curuleț”, să mai lase băutura și băieții și să se apuce serios de treabă.

Comentarii
  • Conului deputat Cozma (pfff) nu i-a stricat nițică publicitate mocca. Adicătelea cu berea moldovinească a luat-o în goarnă la modul maxim, cu politica neomarxistă așișderi, iar cu sacii de gunoi nu-i merge mai bine: domn’ patron s-a lămurit și e în secvența de pass.
    Acu’, pe bune, Tontoni are multe păcate la activ, dar să publici un articol plus 2 poze ale eroului „fără acordul” personajului te poate lăsa în curul gol mintenaș. Mai ales că vorbim de unul care are nevoie de ban la greu: telefonista patroană abia scârțâie, pachet de-acasă are de trimis tocmai în afară, nepotul abia începe ciclul primar. Cum ciolanul deputăției sau măcar ăla al consilierimii e în botul altora cu scor mai mare, un blat cu Tontoni e posibil: au acelasi aluat la baza. Fițuica ia click-uri, Cozma iese un pic din umbră că are tare nevoie. Tare.
    Sau, dacă nu, de ce nu-l dă la cremenal pe amicu’ leat „jurnalist” ca și el ? Pe GDPR îl halește de bani grupa mare, nici de avocat n-are nevoie. Ia vedeți cum stă treaba.

Adauga un comentariu