Eveniment-Social

Depistat la volan, deși nu avea acest drept – FOTO

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați  efectuează cercetări cu privire la un cetățean român, depistat la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În data de 12 februarie 2020, în jurul orei 00.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe o arteră din municipiul Galați, un autoturism marca Skoda, condus de un gălățean, în vârstă de 23 de ani. 

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că tânărul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere.

 Totodată polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză i-a fost încredințat tânărului de către unul dintre părinții acestuia. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere  unei persoane căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 

Adauga un comentariu