Actualitate

Deputat de Iași, Marius Ostaficiuc: „Circul de la Palatul Victoria trebuie să ia sfârșit. Premierul Florin Cîțu trebuie să înțeleagă că nimic nu este veșnic, cu atât mai puțin puterea politică!”

Publicat: 03 sept. 2021
Actualul Guvern a condus România către unul dintre cele mai mari blocaje economice din ultimii ani, spune Marius Ostaficiuc
Deputatul Marius Ostaficiuc, președinte PSD Iași, a transmis că acest circ de la Palatul Victoria trebuie să ia sfârșit. Premierul Florin Cîțu trebuie să înțeleagă că nimic nu este veșnic, cu atât mai puțin puterea politică!
„Actualul Guvern a condus România către unul dintre cele mai mari blocaje economice din ultimii ani.
Joacă de-a guvernarea, de-a moțiunea de cenzură, și mai ales de-a demisiile, a făcut ca situația economică a României să fie din ce în ce mai instabilă. Leul s-a prăbușit la un maxim istoric în raport cu moneda euro.
Florin Cîțu joacă la cacealma și a încercat să-i reunească pe liberalii din aripa sa în jurul său pentru a-și proteja fotoliul de premier. Ședința de Guvern de astăzi nu este decât o cacealma a lui Florin Cîțu, o tentativă de a introduce programul Anghel Saligny pe gâtul primăriilor contra voturilor interne din PNL.
Dar sămânța de scandal este alta. Deciziile din ultima perioadă ale lui Cîțu, disputele interne din PNL și atacurile sub centură la adresa celor din coaliție a dus la această instabilitate economică din țară.
Acum, Cîțu îi atacă pe cei din USR care vor să voteze moțiunea împotriva sa, într-o încercare disperată de a-i întoarce din drum. Sigur că cei de la USR- PLUS nu sunt nici pe departe ușă de biserică, sigur că au hibe câte a adunat și Florin Cîțu și sigur că și ei au dat dovadă de o lașitate ieșită din comun și de o incompetență majoră la vârful ministerelor pe care încă le coordonează.
Guvernul României este obligat să asigure bunăstarea românilor și stabilitatea politică, economică, socială! Asta trebuie să fie principala preocupare a premierului Florin Cîțu!
In realitate, guvernanții se ceartă, se bat pe funcții și interese accentuând starea de îngrijorare a românilor.
Mai grav este că Florin Cîțu continuă să arunce vina în curtea opoziției, încercând să îndulcească scandalul cu cei de la USR.
Nu, domnule Cîțu, nu PSD este de vină că ați dus România de râpă, nu PSD este de vină că nu știți să impuneți reforme și nu PSD este de vină că vă certați ca niște copilași rămași fără jucăriile de la Guvern.
Cert este că acest premier incompetent trebuie să plece cât mai repede de la Palatul Victoria și dacă este nevoie de o colaborare cu alte partide pentru ca acest lucru să se întâmple, atunci trebuie să ne dăm mâna.
România are nevoie de oameni capabili la timonă, nu de circari disperați după ciolan”, a transmis deputatul Marius Ostaficiuc.
Comments are closed.

Adauga un comentariu