Actualitate

Deputat de Iași, Vasile Toma: Împreună acum și mereu la 128 de ani de social-democrație! (P)

Publicat: 31 mart. 2021
Deputat de Iași, Vasile Toma
Deputat de Iași, Vasile Toma

Într-o perioadă de schimbări profunde care cereau poate mai mult ca oricând progres și viziune, acum 128 de ani, în România, se înființa primul partid social democrat, aducând cu sine acea reformă și modernitate de care era atât de multă nevoie la fiecare nivel al societății.

Timp de 128 de ani, traversând unele dintre cele mai grele perioade ale omenirii, social democrația a reușit să devină punctul de reper și partenerul de încredere al fiecărui cetățean pentru care dezvoltarea, drepturile și libertățile cetățenești, educația, progresul reprezintă valori și principii fundamentale.
Am traversat multe. Am făcut față tuturor greutăților și schimbărilor. Împreună! Am crescut împreună pentru ca misiunea și scopul supreme ale reprezentării dumneavoastră permanente și concrete să devină cea mai mare sursă de siguranță și stabilitate.

Împreună, am demonstrat și continuăm să arătăm că social-democrația există prin voința, determinarea, viziunea și participarea noastră a tuturor. Azi, la 128 de ani de la începutul unui nou drum, permiteți-mi să vă mulțumesc că ați ales valorile și principiile cele mai profunde ale națiunii și statului nostru și că aveți curajul și hotărârea de a ne păstra identitatea și de a o duce mai departe pentru copiii și nepoții noștri. Peste alte 128 de ani, sper și îmi doresc ca unitatea și identitatea noastră a tuturor să fie mai puternice ca oricând, iar cei care vor privi în urmă la noi să fie mândri că am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru o țară și o națiune respectate, care pot să privească înainte cu cea mai mare încredere.

La Mulți Ani, social democrație, acum și mereu!

Deputat de Iași, Vasile Toma
Adauga un comentariu