Actualitate

Deputații AUR de Iași, la BZI LIVE, despre facturile la energie: „Vor veni timpuri cumplite. Trebuie să ne impunem punctul de vedere și să jucăm acum!” – VIDEO

Publicat: 21 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Deputații AUR de Iași la BZI LIVE despre facturile la energie Vor veni timpuri cumplite. Trebuie să ne impunem punctul de vedere și să jucăm acum - VIDEO
Deputaţii AUR de Iaşi, Mihail Albișteanu şi Cristian Ivănuță

Astăzi, 21 octombrie 2022, în Studioul BZI LIVE a fost programată o nouă ediție alături de deputații AUR de Iași, Cristian Ivănuță și Mihail Albișteanu. Cei doi parlamentari au discutat despre facturile la energie care vor îngenunchea românii.

Politicienii susțin că statul român este obligat să devină independent energetic, altfel un dezastru se va năpusti asupra tuturor.

Ce spun deputații AUR de Iași despre facturile la energie

Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor Cristian Ivănuță a declarat în exclusivitate la BZI LIVE faptul că în România predomină interesele politice și nu interesele cetățenilor. Dacă nu se va întâmpla ceva bun, vor veni timpuri cumplice. Românii trebuie să facă economii și să plătească facturi exorbitante la iarnă.

„Cred că am pierdut teren la acest capitol, al securității energetice. Securitatea energetică face parte din securitatea naţională. Alt punct pierdut este în rândul diplomaţiei. După ce a dispărut specialistul, nu mai avem diplomaţie în acest domeniu. Suntem puşi în situaţia asta de neiesit. Noi, AUR, propunem, dar Guvernul vorbeşte de parcă ar fi în opoziţie. Nici nu mai ştie ce vrea. Nu are soluţii, documentele vorbesc. Sunt oameni prost pregătiţi, nespecialişti, nu au nicio legătură cu domeniul energiei. Predomină interesele politice, inclusiv la ANRE. Noi insistăm pe reglementarea preţurilor, dar e greu de implementat de acest Guvern. Ţinând cont că va veni iarnă, preţurile vor creşte iar, o vor lua razna. Şi nu numai la energie. AUR a strâns multe sesizări, oamenii au venit cu facturi umflate de regularizări. S-a convenit ca răspunzătorii să dea socoteală. Noi încercăm să aducem în atenţia Guvernului, dar să informăm şi cetăţenii cum stau lucrurile. Nu vrem să înflorim şi să le spunem că situaţia este rezolvată. Vor veni timpuri cumplite şi de economiile ce vor trebui să le facem”, a menționat la BZI LIVE deputatul AUR de Iași Cristian Ivănuță, la BZI LIVE.

De asemenea, deputatul Mihail Albișteanu a menționat că Guvernul României în loc să ia decizii, el o face „pe-a opozantul”. Politicianul menționează că statul român trebui să devină independent energetic sau dezastrul este previzibil.

„Este o măsură aplicată României de mulţi ani. România este tratată exact cum merită, o clasă politica de servitori. Când ai un comportament de slugă eşti tratat ca atare. PSD este la guvernare, dar dacă nu au premier o fac pe-a opozanţii. Totul se vede şi în exterior, atunci comportamentele acestea atrag o atitudine de acest fel din partea Vestului. Avem un preşedinte abolic, cum să te trateze Olanda? Solidaritate europeană înseamnă că România dă celor care nu au. Situaţia este gravă, din cauza războiului şi problemelor energetice. Din cauza politicii criminale a Ursulei cu energia verde. Dacă România nu se trezeşte şi nu înţelege că independenta energetică înseamnă independentă de stat va fi grav. Nu vei putea vizualiza un viitor independent în lume. Nu se înţelege că România trebuie să fie independentă energetic, dezastrul este previzibil. Ori ne impunem punctul de vedere şi jucăm acum cât se poate. Avem unele resurse şi putem încerca să nu mai depindem de nimeni”, a transmis deputatul AUR de Iași Mihail Albișteanu.

Deputații AUR de Iași au menționat că facturile la energie vor avea prețuri uriașe la iarnă, din cauza guvernanților.

Comentarii
  • Dacă vă luați după cei doi parlamentari HAUR Iasi, o să realizați ce facturi uriașe va solicita să-l plătiți lui Ghe Simion, cand se prezintă pute-gură cu telefonul in sufletul oamenilor din Parlament

Adauga un comentariu