Prima pagină » Actualitate » Deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță, despre campanie de strângere a semnăturilor împotriva unei inițiative a Consiliului UE
Deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță, despre campanie de strângere a semnăturilor împotriva unei inițiative a Consiliului UE

Deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță, despre campanie de strângere a semnăturilor împotriva unei inițiative a Consiliului UE

14 iun. 2024, 11:15,
BZI.ro, în Actualitate

Deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță, și-a exprimat opinia vizavi de o campanie de strângere a semnăturilor împotriva unei inițiative a Consiliului UE, prin care statele membre ar urma să fie forțate pentru a accepta parentalitatea de același sex.

„De puțin timp în unele state europene s-a declanșat o campanie de strângere a semnăturilor împotriva unei inițiative a Consiliului UE, prin care statele membre ar urma să fie forțate pentru a accepta parentalitatea de același sex, parentalitatea stabilită prin maternitatea surogat, precum și poligamia.
Vineri, 14 iunie 2024, Consiliul Justiție și Afaceri Interne va vota recunoașterea tuturor tipurilor de parentalitate în toate statele UE.
Deși chestiuni legate de familie și căsătorie nu intră sub jurisdicția UE, aceasta a găsit o lacună pentru a manipula și a trece peste legile acestor țări.
UE va crea un certificat european unificat care să acopere recunoașterea calitații de părinte pentru toți copiii, indiferent de tipul de familie sau de modul cum au fost născuți.
Trebui să sprijinim această campanie împotriva comercializării parentalității, să promovăm și să protejăm dreptului copilului de a avea mamă și tată și de a apăra valorile familiale atacate de la Bruxelles de către promotorii ideologiei neo- marxiste”, a transmis deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *