Local

Deputatul Cojocaru Petru Bogdan: Apel către toate primăriile și instituțiile publice din țară!

Publicat: 17 mart. 2020

Deputatul Cojocaru Petru Bogdan lansează un apel către toate primăriile şi instituţiile publice din ţară. Deputatul ieşean explica faptul că în momentele acestea e momentul să înţelegem unele beneficii.

”Chiar dacă termenul a fost prelungit, acum e momentul să înțelegem măcar unele beneficii! Cetățenii vor fi mult mai aproape, încasările vor fi cu siguranță mai mari!

Am făcut acest lucru și în anul 2018 – perioadă în care cu onoare am coordonat activitatea MCSI – Ministerul Comunicaților și Societății Informațioanale (desființat de domnul Orban – pe motiv că nu la ce e bun).

Acum doi ani când trimiteam informări către toate primăriile din țară cu pașii și de ce e util să utilizăm astfel de platforme online nu știam ce va urma.
Mulți au lăsat în SPAM acele mesaje, fiind ca de obicei altele mai importante. De ce să vorbim de digitalizare când noi încă mai aveam WC-uri în curte!
E clar – toate trebuie rezolvate, însă proiectele de infrastructură, culturale etc nu trebuie să fie în conflict cu cele din zona noilor tehnologii!
De aceea fac și acum un apel către toți decidenții pe această speță din primăriile din România.
Intrați pe aceste platforme cum ar fi – www.ghiseul.ro – pașii sunt foarte simpli și cu siguranță rezolvăm o problemă în acest context intenațional. Pentru ajutor vă stau la dispoziție!” explică deputatul Cojocaru Petru Bogdan

Comentarii
  • Doamne fereste! Oameni nu vor avea bani de mancare si dumneavoastra credeti ca cineva v a plati impozitul?!statul trebuie si este obligat sa ajute oameni!

Adauga un comentariu