Local

Deputatul ieșean Bogdan Cojocaru: Președintele a „rezolvat”! “Mutul” vorbește codificat!

Publicat: 13 oct. 2019

Deputatul Bogdan Cojocaru reacționează la declarațiile lui Klaus Iohannis: A rezolvat Guvernul

”În prima sa declarație publică de după trecerea moţiunii de cenzură, candidatul Johannis şi-a început spusele cu „Rezolvat!”. Apoi a anunţat că moţiunea de cenzură a trecut. Este tot ce-a încercat să „rezolve” Iohannis în 5 ani, să schimbe majoritatea obţinută în alegeri de PSD şi să-şi facă un cadou, „guvernul meu”. Un partid care a obţinut 45% în alegeri, PSD, pleacă în opoziţie, prin trădare, ca să lase locul unui partid care a obţinut 25%, cu largul concurs al preşedintelui care, cinic, ne anunţă că a „rezolvat”! Ce urmează? Urmează să fie „rezolvaţi” şi romanii de către guvernul PNL condus probabil de tot de dumnealui.

Tăieri de salarii şi pensii, concedieri, eliminarea subvenţiilor pentru încălzire şi cele destinate agricultorilor, neplata veniturilor de completare şi a asistenței pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora şi lista poate continua.

Soluţia există pentru a ieşi din acest coşmar în care candidatul Iohannis şi circarii lui au preluat puterea. Şi această soluţie este una simplă, dar pentru care trebuie să punem umărul cu toţii: alegerea Vioricai Dancila în funcţia de Preşedinte al României! Că această țară să nu mai fie „rezolvată” ci să fie o ţară a fiecărui roman!”, precizează deputatul ieșean PSD, Bogdan Cojocaru.loading...

Comentarii
  • Eu am o mare rugaminte la acest domn deputat. Sincer , de dumnealui , nu am auzit pana acum…o fi un ilustru necunoscut ,cum sunt atatia ca el care mananca banii poporului degeaba, sunt acolo doar pentru invartelile personale.Poate sa ne spuna public domnul deputat cate luari de cuvant in plen a avut , cate propuneri legisltive,cate proiecte de hotarare a initiat si cate interpelari si intrebari a avut si ce anume concret, cu enumerari exacte si punctuale a facut pentru cei care l-au ales. Multumsc pentru raspunsul punctual domnule deputat.

Adauga un comentariu