Actualitate

Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc, președintele Organizației Municipale PSD Iași: „Salvați Iașul din mâinile lui Chirica & Chichirău!”

Publicat: 01 apr. 2021
Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc, președintele Organizației Municipale PSD Iași

Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc, președintele Organizației Municipale PSD Iași atrage atenția asupra situației existente și cere ca Iașul să fie salvat din mâinile lui Mihai Chirica și a lui Cosette Chichirău.

„Îmi fac datoria, în calitate de deputat și președinte al organizației municipale PSD Iași, și atrag atenția asupra situației existente la nivelul Consiliului Local Iași în urmă disputelor politice generate de cei care fac parte din deliberativul Consiliului local Iași. Liderii locali ai PNL și USR-PLUS continuă să se joace de-a alianța, iar adevăratele probleme ale orașului sunt lăsate de izbeliște.

Flutură proiecte mari pentru Iași, dar nu face nimic notabil. Vorbește fără oprire despre viitor, dar prezentul nu-i datorează nimic. Minte cu lejeritatea cu care respiră. E urmărit penal, dar el se vrea urmărit la televiziunile ce îi permit să debiteze zilnic prostii. Când merge la București, spune Bună ziua în metrou și nimeni nu îl ia în serios. Și-a făcut un deceniu de cap, iar acum zice că este fecioară politică.

Acesta este Mihai Chirica, primarul promisiunilor deșarte. Ultima lui tema majoră? Negocierile cu USR pentru guvernarea locală. De câteva zile, principala preocupare a domnului primar este joaca de-a alianța cu USR- PLUS, joacă din care nu are nimeni de câștigat. Însa pentru capii din Palatul Roznovanu acest lucru nu este decât o tentativă de a îndepărta atenția de la eșecurile administrației actuale. Ca și cum talmeș-balmeșul decizional de la nivelul Primăriei Iași se poate numi „administrație”…

Atenție, ieșeni! Cine negociază cu Mihai Chirica este asemenea acestuia. La fel precum celălalt urmărit penal, Costel Alexe, Chirica a încetat să mai fie un personaj politic frecventabil. Lumea bună îi evita, ieșenii serioși trec pe celălalt trotuar când îi zăresc. Ramâne să vedem dacă USR- PLUS va face sau nu pactul cu diavolul.

Pentru  a deturna atenția de la imaginea nudă a propriei incompetențe, Chirica a pornit un așa zis război de uzură cu USR – PLUS pentru funcțiile de viceprimar. Este o tentativă jalnică a celor aflați acum la putere de a se pierde în detalii pentru a nu răspunde în față ieșenilor.

Pe de o parte îl vedem pe primarul Mihai Chirica, cel care a avut 6 ani la dispoziție să demonstreze ceva ieșenilor. Pe de altă parte, îi vedem pe liderii USR- PLUS, cei care, deși se află la putere, se comportă că și cum ar fi în opoziție. Care sunt proiectele lor pentru Iași și pentru ieșeni? Ce au făcut aceștia pentru Iași din Parlamentul României? Până acum nu am asistat decât la vorbe goale și la atacuri sub centură între acești triști actori ai politicii ieșene. Din circul lor ieftin nu au de pierdut decât ieșenii.

PSD va continua să sancționeze asemenea comportamente. E de datoria noastră să oferim o mostră de seriozitate și responsabilitate într-un Iași ce a ajuns pe mâna cuplului Chirica & Chichirău. Consilierii social democrați din Consiliul Local au fost dispuși la un dialog pentru deblocarea administrativă a orașului prin nominalizarea celor doi viceprimari. Însă circul ieftin la care am asistat recent ne-a demonstrat încă o dată, ca de multe alte ori, că domnul primar nu a reușit să fie un bun mediator sau negociator al unei construcții politice care să guverneze orașul.

Stau și mă întreb cu îngrijorare care va fi soarta acestui oraș cu o administrație atât de ineficientă și lipsită de maturitate politică!”, a transmis Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc, președintele Organizației Municipale PSD Iași.

Comentarii
 • Marius, PSD este in moarte clinica. Si voi ati pus tara si orasul Iasi pe chituci, tu vii acum sa ne dai noua lectii de viata si de morala, eventual etica ? Pai Chirica nu a fost tot in PSD ? Mai are rost sa spunem despre magariile lui Popa sau Nichita ? Chiar mai are rost ? Daca ai avea demnitate, onoare si bun simt, te-ai retrage si tu in bula ta, sau ti-ai vedea si tu de viata ta. Eu zic sa-l luati pe Chirica inapoi la el si sa faceti bors impreuna.

 • Nu este un motiv sa ne mandrim cu pasivitatea lui Chirica si lipsa de viziune dar sa ajungem vreodata sa privim ca alternativa pe Ostaficiuc este prostie pura. Chiar si pentru PSD este jenant sa aiba un astfel de ales ! Totusi sa avem incredere ca un oras universitar mai poate urma o cale cat de cat normala. Si poate totusi se trezesc dupa baia de iaurt.

 • Toate postările sunt opera agariciului adjunct Dangă vițepresedinte evident cu “vițe”de la vițel matur! Danga langa, lânga Danga Uite-l pe vițelul Dangă . Mai nene ai uitat ce întâlniri clandestine faceati prin PECO-rile din Pacarari ca să-l dați jos pe Bodea și să-l aduceți pe Chirica???Mare lepră mai ești mă Danga lânga care îți dai importanță luând o înfățișare de om politic, din profil aduci cu Lenin când se kakaăăă… Stai in birou și ți-ai crestat cureaua numărând AMR-ul lui ALEXE poate,poate,ii vei lua locul ! Dangă,lângă tu nu ești om, tu ești o mare lighioană!

 • Aveti dreptate toti, PSD-ul Iasi la ora actuala are cea mai slaba conducere. Nu a facut intradevar haosul facut de Chirica dar este partas la multe dintre actiunile acestuia. DA, cine este cu Chirica este partas, cum spune Ostaficiuc, dar Chirica a fost al PSD-ului. Nu faceti nimic doar cu aceste articole sterile domnule Ostaficiuc, domnule Catea si ceilelti membrii PSD Iasi.Treceti la actiuni concrete sub o conducere nepatata si cu viziuni reale pentru Iasi, numai asa veti putea recucerii iesenii.

 • momentul ala cand pierzi procesul cu un personaj dintr-o carte pentru copii si te gandesti sa incerci niste atacuri la leaderi politici :))

 • Nu inteleg un lucru;daca Chirica a fost rau pentru PSD,fara rezultate, si asa este,de ce este bun pentru PNL?Mai de admirat este Ostaficiuc,care in aceste momente grele, lupta pentru a salva partidul,decat orice traseist fugar,care-si urmareste propriul interes.Nu sunt pesedist.

 • Nataraul asta de Ostaficiuc nu stie ca Iasul nu a fost niciodata pe mana USRPlus si a lui Chichirau?
  Doar PSD si PNL au jefuit orasul si judetul Iasi, cu Chirica, Nichita, Ostaficiuc, Adomnitei, Fenechiu etc in frunte!

 • Sunt multi care vorbesc urat de PSD,fara a spune ca ceilalti au conducatori ,mai slabi si sunt la guvernare.Cum este;C.Alexe, Chirica,Danga,Chichirau,Bodea,etc,etc.,cei care chipurile ne conduc?Pe mine nu ma intereseaza chibitii de pe margine-PSD-,ci acei vajnici conducatori ACTUALI ;Tabla second-hand,pipirai, chirici,danga-lingai,alti asemenea lingai jucausi.

 • Dorm autoritățile pe ele! Păi e vizibil ceea ce se întâmplă, dar sunt autoritățile impotente! Numai cate clanuri spală bani din mafia drogurilor, a traficului de persoane, de țigări și camătă prin investiții imobiliare, construcții de blocuri și case. Îi întreabă cineva ceva???? Mai ales ca toate aprobările le obțin prin acte de corupție…

 • Instituțiile statului se ocupă cu pizza, in loc sa stea cu ochii pe ăștia. Numai dacă te uiți la conturile si averile lor cum se umflă, iti dai seama ce fac oamenii! Iar corupția ucide o societate întreagă!

 • Dl.Ostaficiuc sunteti principali vinovati ca ati pierdut orasul Iasi si judetul .Cu un Popa si acoliti sai , cu deputati interesati doar de ei si de a mai prinde un mandat va-ti sapat singuri groapa.Voi i-ati adus la putere pe PNL-isti si USR-isti , voi prin egoismul si incompetenta voastra ati facut ca nici simpatizanti PSD sa nu va mai voteze.Ce v a mai ramas este ,,CURATENIA” de primavara , pt a recistiga orasul , altminteri 4 de opozitie si multi altii ani inainte ! CURATENIE !!!

Adauga un comentariu