Local

Deputatul Mugur Cozmanciuc a fost achitat definitiv: „Sunt nevinovat!”

Publicat: 26 ian. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Deputatul Mugur Cozmanciuc a fost achitat definitiv Sunt nevinovat
Deputatul PNL Mugurel Cozmanciuc, achitat definitiv într-un dosar DNA de trafic de influență

Deputatul Mugurel Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, a fost achitat definitiv miercuri, 25 ianuarie, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, într-un dosar în care era acuzat de DNA că ar fi cerut de la un om de afaceri suma de 500.000 lei pentru a interveni pe lângă ministrul Mediului în vederea numirii unei persoane în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale „Apele Române”.

Așadar, miercuri, 25 ianuarie 2023, un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a respins apelul DNA şi a menţinut decizia de achitare aplicată în mai 2022 de un complet de trei judecători de la aceeaşi instanţă, pe motiv că „fapta nu există”.

„SUNT NEVINOVAT! Așa cum am afirmat cu tărie și răspundere, încă de acum 2 ani, când am aflat cu surprindere că am fost trimis in judecată.

2 ANI AM TĂCUT NEVINOVAT, iar prin decizia de astăzi, dată de completul de 5 judecători, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, am fost ACHITAT.
DECIZIA ESTE DEFINITIVĂ‼️

Două instanțe, formate din complet de 3 judecători, respectiv 5 judecători, au constatat în unanimitate că FAPTA NU EXISTĂ.

U AU EXISTAT PROBE ȘI NICI NU ERA TEMEI PENTRU CA ACEST DOSAR SĂ MĂ PUNĂ ÎN SITUAȚIA DE A FI TRIMIS ÎN JUDECATĂ.

Mă bucur că a existat o judecată dreaptă.

Le mulțumesc judecătorilor pentru analiza corectă și obiectivă a dosarului.

Le mulțumesc și avocaților pentru că au arătat realitatea și au demonstrat că sunt NEVINOVAT (deși ar fi trebuit să funcționeze principiul prezumției de nevinovăție în faza de cercetare penală, deși au fost persoane care s-au antepronunțat pentru a construi o imagine negativă în opinia publică).

Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere in mine, pentru că mi-au fost alături, fără să mă judece.

Mulțumesc și celor care nu au fost lângă mine, am avut ocazia să-i cunosc cu adevărat. Această experiență m-a făcut sa văd, cu claritate, adevăratul caracter al unor “oameni”, ale căror fapte au fost departe de a fi caracterizate de onoare și bune intenții.

Fiecare clipă prin care am trecut a avut un sens.

Rămân multe de spus… TIMPUL va vorbi….de la sine…

Mulțumesc, însă, lui Dumnezeu pentru că astăzi a făcut LUMINĂ.

Dumnezeu și Maica Domnului să ne ocrotească și să ne ferească de „prieteni” care îți vor “binele””, a precizat deputatul pe pagina sa de socializare.

Comentarii
Adauga un comentariu