Eveniment-Social

Deputatul Petru – Bogdan Cojocaru: Klaus Iohannis, Prim-ministru

Publicat: 06 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputatul Petru  Bogdan Cojocaru Klaus Iohannis Prim-ministru

Deputatul ieşean Petru – Bogdan Cojocaru lansează acuze grave la adresa Guvernului Orban. Într-un comunicat remis BZI.RO, deputatul ieşean afirma că am asistat la o preluare abuzivă a guvernării României de către un partid care are doar 19%. Petru – Bogdan Cojocaru menţionează că preluarea a fost realizată prin trădări şi cumpărări de parlamentari:

”Am asistat la o preluare abuzivă a guvernării României de către un partid care a obținut doar 19% în alegerile din 2016. Prin trădări și cumpărări de parlamentari la bucată, candidatul Iohannis și-a asigurat, pentru a doua oară, guvernul ”său”. ” menționează Bogdan Cojocaru

În continuarea comunicatului, deputatul afirma că s-a făcut un adevărat tur de forţă. Iar punctul culminat al acestui tur a fost asistarea lui Klaus Iohannis la şedinţa de Guvern:

” Apoi l-am putut urmări făcând un adevărat tur de forță la preluarea portofoliilor de către noii miniștri PNL, totul culminând cu a prezida prima ședință de guvern și a se fotografia cu membrii cabinetului Orban, în poziție centrală. Așa ne-am putut explica, într-un final, de ce domnul Orban a vorbit la audierile din parlament în locul miniștrilor. De altfel, doar acolo a putut și domnia sa să o facă, pentru că adevăratul prim-ministru este Klaus Werner Iohannis. Și, da, sunt convins că după alegerile prezidențiale, liberalii nu-l vor lăsa la catedră,cu siguranță îl vor invita să fie prim-ministru. Dacă mai au unde. Așa că, pe 10 noiembrie 2019, Klaus Werner Iohannis, prim-ministru!” se arată în încheierea comunicatului de presă.

Adauga un comentariu