Actualitate

Deputatul Petru Movilă trage un semnal de alarmă cu privire la Autostrada Iași – Tg.Mureș

Publicat: 24 oct. 2020
Petru Movila in platoul BZI LIVE
Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Petru Movilă, deputat PMP, trage un semnal de alarmă

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Petru Movilă, deputat PMP, trage un semnal de alarmă după ce licitația de proiectare pentru tronsonul Ungheni – Iași – Tg.Mureș s-a suspendat. Movilă a precizat faptul că îşi doreşte înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind monitorizarea investiţiilor cu privire la Autostrada Iași – Tg.Mureș.

„În urmă cu doi ani, pe 23.10, Camera Deputaților aproba, la vot final, proiectul meu de lege privind construcția Autostrăzii Iași-Mureș.

Astăzi, după 730 de zile, suntem aproape în același stadiu. Mai grav, tocmai s-a anunțat faptul că licitația de proiectare pentru tronsonul Ungheni – Iași – Tg.Mureș s-a suspendat, ceea ce înseamnă punerea în stand-by a unui demers extrem de important pentru realizarea autostrăzii.

În calitate de parlamentar singura pârghie de care dispun pentru controlarea instituțiilor care ar trebui să își facă treaba este înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind monitorizarea acestei investiții. Ceea ce intenționez să fac în prima lună din mandatul viitor.

Paradoxul este că, în timp ce la Iași majoritatea politicienilor se faultează unul pe celălalt, fixați pe orgoliile personale, cei de la București faultează un județ întreg.”, se arată în postarea deputatului PMP.

Comentarii
  • Pâi cine propaga în campania pentru primârie câ iașul va avea 3 autostrâzi imediat ce mangliți primâria și județul——- nu tu și prim bețivanul de șparanghel a lui otto—–acompaniat de bețivanul turnâtor—–nu sînteți voi cei de dreapa mafiotâ—-

Adauga un comentariu