Local

Deputatul PMP Petru Movilă: „Candidez la președinția Consiliului Județean pentru că sunt un om al faptelor!”

Publicat: 12 aug. 2020
ALT=
Deputatul Petru Movilă face un apel la autoritățile locale să găsească urgent o locație pentru construirea unui nou Institut de Boli Cardiovasculare

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi va fi deputatul Petru Movilă, preşedintele organizaţiei judeţene. Anunţul a fost făcut astăzi, 12 august 2020, într-o conferinţă de presă, în care a fost lansată şi candidatura doamnei prof univ. dr. ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Municipiului Iaşi.

„Candidez pentru că am experienţa şi dedicaţia necesară pentru a ocupa cu succes această funcţie. Rezultatele activităţii mele ca parlamentar demonstrează clar că sunt un om al faptelor şi care are un grad de implicare cu mult peste cel al actualilor candidaţi. Legea privind construcţia Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş, construirea Spitalului Regional de Oncologie, înfiinţarea SMURD la Iaşi, construcţia viitorului spital de cardiologie sunt doar câteva din proiectele care au fost iniţiate de mine şi care au coalizat şi alţi colegi”, argumentează deputatul Petru Movilă.

Petru Movilă, candidat PMP la Consiliul Județean Iași: „Nu am descoperit județul în precampanie”

Petru Movilă, candidatul PMP la CJ Iași, a subliniat şi faptul că, spre deosebire de ceilalţi candidaţi, nu a descoperit judeţul în precampanie. Președintele organizației județene candidează deoarece este un om al faptelor, iar experiența sa poate contribui la schimbarea în bine de care orașul Iași are nevoie. Acesta a ținut să mai adauge că actuala conducere a CJ Iași nu a făcut altceva decât să creeze haos și dezastru.

„Ştiu judeţul Iaşi dintr-un colţ în altul, pentru că spre deosebire de ceilalaţi candidaţi nu am descoperit comunele în precampanie. Ştiu problemele fiecărei comunităţi în parte iar pentru proiectele derulate mulţi dintre actualii primari, din toate partidele, mi-au cerut sprijinul şi ajutorul, pentru că ai lor nici nu descoperiseră ministerele. Candidez pentru că experienţa mea poate fi schimbarea în bine de care Iaşul are nevoie, dar mai ales pentru că actuala conducere a Consiliului Judeţean Iaşi, prin persoana lui Maricel Popa, nu a făcut altceva decât să creeze haos şi dezastru în jurul fiecărui proiect gestionat. Va trece o perioadă bună de timp până când prejudiciul adus de Maricel Popa judeţului Iaşi va putea fi acoperit şi nu se va întâmpla decât cu multă muncă, răbdare, implicare şi dedicaţie”, subliniază candidatul PMP la funcţia de preşedinte al CJ.

Lista candidaţilor PMP la alegerile locale 2020

Conducerea organizaţiei Partidului Mişcarea Populară (PMP), filiala Iaşi, prezintă la această oră, candidaţii la alegerile locale 2020. Organizaţia ieşeana a PMP prezintă lista finală a celor care vor reprezenta formaţiunea la alegerile locale din luna septembrie, listele conturate urmând a fi depuse la Biroul Electoral Judeţean Iaşi. Filiala ieşeana a PMP va avea candidaţi atât la Primăria municipiului Iaşi, cât şi la Consiliul Judeţean Iaşi, dar şi la primăriile din judeţul Iaşi.

Pentru Primăria municipiului Iaşi va candida prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu, decan la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi. De asemenea, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, va candida deputatul Petru Movilă, preşedintele organizaţiei judeţene a PMP.

Conferinţa la Partidul Mișcarea Populară Iaşi

Conducerea PMP Iaşi a arătat că se conturează o alianţă cu PNL Iaşi pentru consiliile locale şi pentru Consiliul Judeţean Iaşi. Sunt localităţi unde PMP va merge separat, însă sunt şi localităţi unde cele două formaţiuni vor merge cu acelaşi candidat, cum ar fi localitatea Ţibăneşti. Odată cu lansarea candidaţilor la alegerile locale 2020 vor fi prezenţi şi lideri ai formaţiuni de la nivel central.

„Este a doua oară când participăm la alegerile locale. PMP va avea liste complete pentru consiliile locale în toate localităţile, dar şi pentru Consiliul Judeţean Iaşi. Posibil să facem alianţa cu PNL. În politica nu vorbim de biserică, vorbim de un minim de reguli, în politica vorbim de un minim de valori sub care nu coborî în niciun fel”, a spus deputatul Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi. Pentru alegerile locale 2020, conducerea PMP Iaşi a arătat că au fost discuţii şi cu cei de la USR Iaşi. Numai că atât deputatul Cosette Chichirau, cât şi deputatul Marius Bodea s-au sucit şi nu au mai dorit să bată palma.

Comentarii
 • PD_lepra Basista. In acea categorie te afli. Nu meriti votat ci un sut in cur si afara din politica. Cum se mai zbate el pentru Moldova lui, tarisoara lui…

 • Deci intradevar un om cu calitati se veleitati deosebite.
  In 1994 termina facultatea de Mecanica la Universitatea Georghe Asachi Iasi
  Din 1994 pana in 1996 e consilier parlamentar * era atat de capabil incat l-au vrut astia mai alaturi, asa un om buna se de calitate cum sa nu vrei sa iti fie consilier
  Din 1994 si pana in 2004 consilier la Grupul de firme Conex SA IASI * deja a tras sfori sa fie si el pe un post cald – consilier
  Din 2003-2004 iar conslier judetean si presedintele comisiei de urbanism * iar calitati, facultatea il cerea la urbanism intradevar
  Din 2004 pana in 2012 adica doua mandate DEPUTAT * in gasca lui Basescu, asta spune foarte multe
  DIn 20012 si pana in prezent tot DEPUTAT

  Asta este in CV-ul minunat al omului supercapabil, un om care a avut multe de spus in mecanica, in mediul privat la CONEX si care si-a lasat amprenta in politica Romaneasca.

  Dl Movila, scuze ca am zis domn, e plica linia vietii dumneavoastra doar de cenusiu. Nu ati produs nimic pentru tara asta, doar ati sarit dintr-o barca in alta si tot asa si uite ca ati ajuns la 53 de ani gol si gaunos. Puteti sa prostiti pe aia din PMP Iasi, dar un om simplu va vede de la un kilometru ca pus si simplu sunteti ZERO. De asta Romania este unde este. Oameni ca dumneavoastra, Basescu, Udrea, Orban, Iohanis si lista e nesfarsita au dus tara asta cu buna stiinta spre saracie. Biblia voastra este: interesul, hotia, functiile, sinecurile, nemunca, necinstea, minciuna si manipularea

  Ce v-as da eu sa conduceti? Nimic, sunt sigur ca nu v-as lasa sa imi plimbati nici cainele…
  Nu va recomanda nimic.

 • pentru cine? cersetori de voturi. nu ai fost in stare sa faci demersuri pentru drumul judetean de la tine din comuna. (Țibănești). toata lumea stie de mânăriile din sanatate. Hai pa.

Adauga un comentariu