Local

Deputatul PMP, Petru Movilă: „În viitoare campanie electorală se vor spune multe adevăruri”

Publicat: 20 feb. 2020

Deputatul PMP, Petru Movilă a postat un mesaj prin care susține politicienii care și-au păstrat principiile politice, fără a oscila între partide și îi îndeamnă pe ieșeni să voteze așa cum simt.

„Cand PSD-ul a inventat migratia politica, nu a facut-o pentru proiecte si comunitati, ci doar pentru puterea lor si distrugerea celorlalte partide. Partidele nu au mai fost structuri bine definite, ci mereu un amestec de stanga, dreapta, centru si cam atat, cu transferuri la fiecare 4 ani.
I-am respectat mereu pe cei care au ramas in partidul lor, s-au luptat pentru ideile lor si nu si- au gasit scuze de plimbare politica. Nu e deloc usor acest lucru, sa ramai in partidul tau, sau sa construiesti de la zero. Insa este extraordinar si demn, onorabil, sa intri pe usa din fata, sa iesi pe usa din fata, fara sa iti fie frica ca oamenii te pot injura, certa sau apostrofa pentru comportamentul tau dintr-o functie publica.
In viitoare campanie electorala se vor spune multe adevaruri. Important este ca si iesenii care voteaza sa o faca in acord cu ce-si doresc sau afirma.”, a declarat Petru Movilă.

Adauga un comentariu