Local

Deputatul PSD Marius Ostaficiuc: Mihai Chirica și Costel Alexe faceți un pas în spate!

Publicat: 27 ian. 2021
Marius Ostaficiuc, liderul Partidului Social Democrat Iași
Marius Ostaficiuc, liderul Partidului Social Democrat Iași, cere demisia președintelui CJ Iași, Costel Alexe

Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc a transmis un mesaj primarului municipiului Iași, Mihai Chirica și șefului Consiliului Județean Costel Alexe. În contextul situației judiciare în care aceștia se află, liderul filialei ieșene a Partidului Social Democrat consideră că cei doi lideri locali ar trebui „să facă un pas în spate” pentru a nu afecta imaginea orașului și interesele cetățenilor.

„Ca deputat al PSD Iași din Parlamentul României asist cu îngrijorare la situația gravă în care, prin liderii locali, se adâncește Iașul.
Începerea urmăririi penale a președintelui Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, și trimiterea în judecată a primarului Iașului, Mihai Chirica, sunt evenimente complet nefavorabile oricărei încercări de promovare a orașului și de impunere a intereselor ieșenilor în sferele decizionale de la București.

Atragem atenția asupra faptului că situația de facto a celor doi lideri locali îi face nefrecventabili, lipsiți de viitor politic și, cel mai grav, lipsiți de credibilitate. În secolul XXI, nimeni nu investește într-un oraș ale cărui destine se află în mâinile unor personaje ce au probleme cu legea.
Desigur, prezumția de nevinovăție rămâne valabilă. E însă vorba despre un principiu, nu despre un instrument de lucru. Atât domnul Costel Alexe, cât și domnul Mihai Chirica sunt politicieni cu experiență și înțeleg astfel de nuanțe. De dragul Iașului și al ieșenilor, le cerem să facă un pas în spate și să nu sacrifice, din orgolii personale, marile pariuri de care depinde dezvoltarea orașului. Când instanțele vor decide că sunt nevinovați, vor reveni în glorie, nu avem îndoieli. Până atunci, însă, sunt verigi slabe, elemente de vulnerabilitate și risc.

Domnule Alexe, domnule Chirica, acesta nu este un joc de-a lidership-ul Iașului! Fiți responsabili, fiți maturi, fiți lucizi! Nu condamnați Iașul la izolare și la compromiterea obiectivelor sale majore pe termen lung!”, a declarat Marius Ostaficiuc.

Comentarii
 • Frumos discurs si la obiect. Pacat ca este spus in vant. Chirica si Alexe nu stiu sa citeasca si nu au urechi sa auda. Ei au doar maini sa colecteze spagaaaaaa!!!!

 • Uite ca a aparut ,,alba ca zapada” , bai gogomete pupincurist de serviciu si carator de gentute ai uitat ca erai ,,pusculita cu banii ” ai lui Nichita si a celor din-aintea lor ? Chiar nu iti este rusine ? ce mama dracului vrei sa vina DNA-ul sa-ti aminteasca de golaniile pe care le facea-i in sediul din Alexandru ? Lasa-i pe altii sa vorbeasca ! ca daca era uninominal nu pupai tu parlamentul , ca esti un cvasi-necunoscut pt ieseni , nimeni nu a auzit de tine !Ciocu mic parvenitule !

 • Stai calm că nici tu nu ești mai breaz.Daca te ea dna_ul la bani mărunți pe tine și pe nănașul deputat boxer,s_ar putea sa vedem iarăși postări lacrimogene.

 • Ai uitat cand mituiai lumea sa voteze PSD? Ceasuri, tricouri, tigai, bani, etc.
  Locatie : PSD Alexandru cel bun
  Coordonator : Alex…(Ploiesti) ps: poate citești si tu acest comentariu.

 • Ai uitat cand mituiai lumea sa voteze PSD? Ceasuri, tricouri, tigai, bani, etc.
  Locatie : PSD ABC
  Coordonator : Alex…(Ploiesti) ps: poate citești si tu acest comentariu.

 • Voi nu aveți nici un pic de bun simț, mari excroci mai sunteți, făceți-vă treaba de parlamentar că sunt instituții abilitate care să verifice aceste ilegalități, nu va dați cu părerea oamenii au un vot în spate, lăsații să-și facă treaba.

 • ar fi bine de stiut cine e in spatele tau dle Marius … pentru ca in timpul alegerilor erai plimbat cu tesla de 100k si blonda la pachet.

 • Ostaficiuc, după cum știi foarte bine trecutul nu iartă, oricât încerci acuma sa acoperi urmele, ai fost și ești profund corupt in mediul politic și in curând se va afla

 • Nu imi sunt dragi, nu-i vad nici in negru pe cei doi care se pare ca au gresit. Dar de ce ar trebui sa faca ei un pas in spate, pentru ca ai facut tu unul in fata ? Inteleg ca legea trebuie sa isi produca efectele, dar intelege si tu Marius ca nu este exclus sa se aplice si in cazul tau. Stai linistit o perioada pana se mai uita unele efecte de trafic de influenta, de spaga si multe minunatii pe care tu le consideri banale si chiar trecute.

 • sau … neh, …. sa se pronunte mai intai justitia …. daca fac ei un pas in spate, ce se intampla? apare Mesia administratiei publice in locul lor? nu, tot niste mediocrii, poate mai incompententi, asa incompetenti ca nu au strans suficiente voturi la alegeri …. si incompetenta naste coruptie la randul ei…. asa ca nu inteleg unde bati 🙂

Adauga un comentariu