Actualitate

Deputatul PSD Vasile Toma: „Mulțumim” PNL PLUS USR!!

Publicat: 13 mart. 2021
Deputat de Iași, Vasile Toma
Deputat de Iași, Vasile Toma

Deputatul Vasile Toma le „mulțumește” PNL PLUS USR.

„Autostrada Pitești-Craiova se construiește.

Autostrada Ploiești-Brașov se proiectează.

Autostrada Pitești-Sibiu se construiește.

Autostrada Bacău-Brașov se proiectează.

Centura Bacău la profil de autostradă s-a finalizat.

A8 IAȘI-TG. NEAMȚ….

SE AMÂNĂ DIN NOU!!!

Noi, moldovenii, blocați la est de Carpați în traficul infernal dintre Iași și Podu Iloaiei sau Tg. Frumos, vă “mulțumim”, PNL PLUS USR, pentru “grija” față de noi.

Chiar ne este dor de intervențiile docte ale actualului ministru al Transporturilor de pe vremea când ne sfătuia cum trebuie construită autostrada Iași-Tg. Neamț-Tg. Mureș!”, a transmis deputat de Iași, Vasile Toma.

Comentarii
  • De rusine nu te intreb ca nu ai !, dar ce ar fi sa iti faci ”MEA CULPA” si sa ne explici cine a condus ori a fost la conducere din 1990 incoace aproape fara intrerupere ? presedintele tau psd infractorul dragnea e bine ? se aude ca vrea sa iasa si sa reia conducerea fratiei coruptilor psd . tu ce ai de gand?

  • Băi nesimțitule, faci politică pe rețele de socializare, și prin ziare, postează doi slugoi prostiile tale, ești în parlament ia poziții de la tribună să te vadă poporul. Toții parlamentarii psedeului nu o puteți egala pe Sosoca. Tu cu fața asta ești bun numai pentru a sta închis în solar, jigodii pesediste.

  • Tembel esti tu raie psd ista,asistat social de al lui dancila,mars in cloaca de unde ai venit encefalopatule care poti vota o adunatura de hoti si mafioti numita pzd

Adauga un comentariu