Eveniment-Social

Deschis în prima zi de Paşte: Cinema City din Iulius Mall, restaurantele şi cafenele din Palas

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deschis în prima zi de Paşte Cinema City din Iulius Mall restaurantele şi cafenele din Palas
Deschis în prima zi de Paşte: Cinema City din Iulius Mall, restaurantele şi cafenele din Palas

Mc Drive de la Family Market Bucium, program non-stop

Ca în fiecare an, de Paşte, centrele de shopping şi entertainment ale companiei IULIUS au un orar special de sărbători.

Sărbătorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, astfel că, în perioada următoare, programul Palas Iași este unul special. Sâmbătă, 4 mai 2024, ai timp să achiziționezi ultimele produse de pe lista de cumpărături deoarece, atât magazinele din Palas Mall, cât și Auchan sunt deschise până la ora 18.00. Duminică, în prima zi de Paște, magazinele și hypermarketul sunt închise, însă cafenelele din Ansamblul Palas sunt deschise, conform unui program special, pe care îl poți afla de pe pagina de Facebook Palas. În parc, cei mici sunt așteptați la trambulină și carusel, care funcționează conform programului Ansamblului.

Fără pauză de la filme – Cinema City din Iulius Mall, deschis în fiecare zi

Dacă ajungi la Iulius Mall pentru shopping-ul de sărbători, trebuie să știi că magazinele și Carrefour Market sunt deschise sâmbătă, în intervalul 10.0018.00, iar duminică sunt închise. Cinema City vă așteaptă sâmbătă la film, în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar în prima zi de Paște, între orele 14.0023.00. De luni, programul revine la normal: 10.00 – 22.00.

Mc Drive din Family Market Bucium, deschis non-stop

Și cele două proiecte Family Market au program special în perioada sărbătorilor Pascale. Ambele proiecte sunt deschise sâmbătă, în intervalul orar 09.00 – 18.00, iar supermarket-urile Auchan au program sâmbătă, de la 07.00 până la 18.00. Duminică, magazinele din Family Market Bucium și Miroslava, dar și supermarket-ul Auchan sunt închise, Luni programul va începe cu o oră mai târziu, inclusiv pentru Auchan, iar de marți programul revine la normal. Mc Drive de la Family Market Bucium va avea program non-stop.

Adauga un comentariu