Local

Descinderi în plină zi la Iaşi! Mascaţii au intrat în forţă într-un magazin din centru în care s-ar vinde droguri! Un bărbat a fost reținut EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO

Publicat: 16 oct. 2020
Descinderi mascați la un magazin cu produse din canabis din Iași
Descinderi mascați la un magazin cu produse din canabis din Iași

Poliţiştii din cazul BCCO sub coordonarea procurorilor de la DIICOT efectuează percheziţii într-un magazin în care s-ar părea că se vândă produse în componenţa cărora se află droguri.

Magazinul este situat în centrul Iaşului şi este frecventat de tineri care cumpără produse pe bază de cannabis. La acțiune participă și autoritățile de la ISU dar și inspectori OPC.

UPDATE: În urma percheziției care a avut loc la magazinul care vinde produse pe bază de Canabis de pe Strada Sf. Lazăr, oamenii legii au reținut un tânăr. Acesta a fost transportat la secția de poliție pentru a răspunde la întrebările anchetatorilor.

UPDATE: La societatea de pe strada Sf. Lazăr au fost găsite cantități de canabis.

Nu se cunoaște cu exactitate ce caută oamenii legii. Cel mai probabil aceștia verifică legalitatea respectivului magazin.

Comentarii
  • Bai kkatule, mata mai bine făcea o frumoasa si mare dearee, decat un proost si un imbecil tampit ca tine. Mars în p matii de ratat! Iar derbedieii si golanoii din Vaslui, mars în piz mamii voastre acolo la ranit balega, nu veniți voi cu porcarii de astea la noi în Iasi sa ne otrăviți copii!!!

  • La Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

  • Vorbiti si voi… Sa nu ziceti ca nu vorbiti… Judecati si voi oamenii.. Trebuia sa va faceti procurori judecatori… Ca e din vaslui sau de la malu cu cioate….parca il trimit eu pe ficeortu in magazin sa cumpere canabys….. Daca copilul tau e educat cum trebuie nu intra acolo….. Lasa mai omu sa vina unde vrea… Tu cum te duci in danemarca si dai kktu la porci,vaci… Stii ce esti pentru aia.. Un KKT

Adauga un comentariu