Magazin

Descopera cele mai populare 5 tipuri de pariuri sportive pe rugby!

Publicat: 17 sept. 2020
pariuri sportive

Cu toate ca rugbyul este un sport de contact care poate parea foarte dur, jucatorii dau dovada de un fair-play rar intalnit in alte sporturi, respectandu-si adversarii si evitand accidentarea acestora. In plus, deciziile arbitrului nu sunt contestate niciodata, iar aceasta maniera atenta si respectuoasa de joc permite asigurarea unui spectacol deosebit.

Demonstratiile de forta, tactica, organizare, viteza si precizie sunt cele mai apreciate aspecte ale acestui sport, astfel incat rugbyul nu numai ca este urmarit de foarte multe persoane la nivel mondial, dar este si o alegere tot mai populara in cadrul ofertelor de pariuri sportive.

Pariul pe victorie

Ca in majoritatea sporturilor, daca vrei sa iti sustii favoritii cu ajutorul ofertei de pariuri sportive pe rugby, cel mai simplu va fi sa mizezi pe castigatorul partidei. Aceasta optiune este printre cele mai populare. In plus, datorita faptului ca rugbyul este un sport in care se marcheaza foarte mult, sansele ca meciul sa se termine la egalitate sunt deosebit de mici. Astfel, unele oferte nici nu includ rezultatul de egalitate, iar altele au o cota foarte mare pentru aceasta selectie.

Pariul pe handicap

Aceasta optiune este deosebit de populara printre impatimitii de pariuri sportive pe rugby deoarece poate contracara eventualul dezechilibru de pe teren. Surprizele sunt destul de rare in rugby, astfel incat echipa mai puternica si mai bine organizata are sanse foarte mari sa domine jocul de la inceput pana la final. Tocmai de aceea, cotele vor oglindi acelasi dezechilibru.

Pariul la handicap, in schimb, va oferi sanse bune si echipei mai slabe, intrucat aceasta va porni cu un avantaj de 13,5 puncte, de exemplu. Astfel, daca pariezi la handicap pe echipa mai slaba, aceasta trebuie sa castige sau sa piarda la mai putin de 14 puncte diferenta pentru a castiga pariul.

Pariurile Peste/Sub

Disputele de pe terenul de rugby creeaza o multitudine de conditii specifice, astfel incat pariorii care sunt atenti la detalii si cunosc sportul indeaproape pot folosi informatii specifice pentru a avea castig de cauza. Una dintre cele mai populare optiuni de tip Peste/Sub din oferta de pariuri sportive pe rugby este Numarul Total de Puncte. Astfel, casa de pariuri va alege un numar de puncte (de exemplu 43,5), iar tu va trebui sa decizi daca se vor marca mai multe (Peste) sau mai putine (Sub).

pariuri sportive

Pariurile pe competitii

Pe langa parierea pe castigatorul partidei, ofertele de pariuri sportive pe rugby mai pun la dispozitie si posibilitatea de a miza pe castigatorul unei anumite competitii. Astfel, ai sansa de a paria pe echipa care va castiga Cupa Mondiala de Rugby sau Campionatul Six Nations. Aceasta optiune este deosebit de populara printre pariorii care sunt in cautarea divertismentului, astfel incat vor avea o echipa pe care sa o sustina pana la finalul competitiei.

Pariurile pe jucator

Tot mai multi pariori aleg sa parieze pe un anumit jucator, iar cea mai populara optiune din aceasta categorie este Marcatorul Primei Incercari. Cotele sunt deosebit de avantajoase, asadar cunoscatorii acestui sport profita de informatiile pe care le au si de intuitie pentru a alege primul marcator.

O alta optiune de acest tip este alegerea jucatorului care va marca cele mai multe puncte pe durata meciului. Astfel, poti alege unul dintre jucatorii desemnati sa execute transformarile si loviturile de pedeapsa. In plus, acestia pot incerca si drop goluri pe durata partidei, astfel incat sansele de a marca sunt mari.

 

 

Adauga un comentariu