Eveniment-Social

Descoperă Tramvaiul Iepurilă în ediția aniversară de 10 ani și câștigă un abonament gratuit

Publicat: 24 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Descoperă Tramvaiul Iepurilă în ediția aniversară de 10 ani și câștigă un abonament gratuit
Tramvaiul va circula, apoi, pe ruta Târgu Cucu - Copou, până la ora 14:00, oprind în fiecare stație, pentru a oferi tuturor ocazia de a participa la această sărbătoare mobilă

Compania de Transport Public Iași, împreună cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, Asociației Tramclub Iași și Boo Party, îi invită pe ieșeni să celebreze 10 ani de tradiție și bucurii de sezon alături de Tramvaiul Iepurilă. În acest an aniversar, sărbătorim într-un mod cu totul special, cu un tramvai tematic nou, surprize și un concurs inedit!

Evenimentul Tramvaiul lui Iepurilă

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, vino și tu la Palatul Culturii pentru a te întâlni cu Tramvaiul Iepurilă, între orele 10:45 și 11.15. Vechiul tramvai, pe care l-ați cunoscut și iubit, a fost reinventat pentru a vă oferi o experiență inedită în acest an aniversar.

Iepurilă, împreună cu Zâna Primăverii și personaje animate adorate de copii, vă vor întâmpina cu dulciuri, daruri și activități recreative. Este momentul perfect pentru a face amintiri alături de cei dragi, în spiritul sărbătorilor de Paște.

Traseul Tramvaiului Iepurilă

Tramvaiul va circula, apoi, pe ruta Târgu Cucu – Copou, până la ora 14:00, oprind în fiecare stație, pentru a oferi tuturor ocazia de a participa la această sărbătoare mobilă.

Concurs special

Participați la concursul nostru și aveți șansa de a câștiga un abonament gratuit timp de o lună, valabil atât în municipiul Iași, cât și în Zona Metropolitană.

Program extins

După lansarea din 27 aprilie, Tramvaiul Iepurilă va continua să aducă bucurie conform programului următor:

28 aprilie: traseul 1

29 aprilie: traseul 3

30 aprilie: traseul 5

1 mai: traseul 6

2 mai: traseul 7

3 mai: traseul 8

4 mai: traseul 9

5 mai: traseul 11

6 mai: traseul 13

Vă informăm că în cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și înregistrări audio/video, care vor fi folosite pentru promovarea activităților și serviciilor oferite de Compania de Transport Public Iași. Vă așteptăm cu brațele deschise și inimile pline de bucurie să vă alăturați nouă în această călătorie festivă și să sărbătorim împreună 10 ani de magie cu Tramvaiul Iepurilă.

Detalii despre concursul pentru câștigarea unui abonament gratuit

Suntem bucuroși să vă invităm să participați la un concurs special care vă oferă șansa de a câștiga un abonament gratuit, timp de o lună, pe toate liniile și mijloacele de transport public ale companiei noastre. Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți Tramvaiul Iepurilă în perioada 27 aprilie – 6 mai și să-l fotografiați.

Cum participați:

Dați „Like” paginii noastre de Facebook (dacă nu ați făcut-o deja).

Atașați în comentariu la postarea cu concursul fotografia dumneavoastră surprinsă cu Tramvaiul Iepurilă.

Distribuiți postarea concursului pentru a vă mări șansele de a câștiga.

Cum câștigați:

Postați fotografia cu Tramvaiul Iepurilă.

Încurajați-vă prietenii și familia să dea like postării cu fotografia/răspunsul vostru.

Răspunsul care obține cel mai mare număr de like-uri până la data limită va fi declarat câștigătorul și va primi un abonament gratuit timp de o lună de zile pentru toate liniile și mijloacele noastre de transport atât în municipiul Iași, cât și în Zona Metropolitană.

Data limită pentru participare: 6 mai

Ne dorim ca acest concurs să vă ofere oportunitatea de a vă bucura de transportul public din Iași fără niciun cost pentru o lună întreagă. Participați și împărtășiți acest concurs cu prietenii voștri pentru a sprijini serviciul nostru și a crește șansele de a câștiga. Succes tuturor!

Comentarii
Adauga un comentariu