Magazin

Descopera un ajutor neasteptat in planificarea proiectelor de interior si exterior!

Publicat: 24 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Descopera un ajutor neasteptat in planificarea proiectelor de interior si exterior

Pe langa investitia financiara pe care trebuie sa o faci, proiectele de amenajare sau reamenajare a locuintei necesita timp, dedicare si mai ales inspiratie pentru a putea fi puse in aplicare. Indiferent daca vrei sa amenajezi un spatiu nou sau pur si simplu iti doresti o schimbare, uneori este nevoie de un mic ajutor pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care ti l-ai dorit. In acest articol vei afla care este acesta si cum il poti folosi. 

Faptul că Hornbach este un pionier in lumea amenajarilor interioare si a proiectelor de interior si exterior din Romania nu mai este de mult un secret. Dar unul dintre aspectele pe care s-ar putea sa nu il cunosti inca este ca pe site-ul hornbach.ro te asteapta un planificator de spatiu care sa te scoata din bucluc in momentele in care pur si simplu nu-ti dai seama ce tapet s-ar potrivi mai bine cu parchetul mult visat.

Trebuie sa ai in vedere faptul ca o incapere, indiferent ca vorbim de living sau dormitor, functioneaza doar prin prisma armoniei elementelor care o alcatuiesc. Astfel, fiecare detaliu conteaza si trebuie planificat cu grija. Desigur, ai putea apela la serviciile unui designer de interior, insa lasand costul la o parte, gusturile tale in materie de culori si texturi sunt unice si s-ar putea sa nu coincida in totalitate cu viziunea profesionistului.

De aceea, un planificator de interior precum cel mentionat anterior te-ar putea ajuta nu doar sa vizualizezi ideile, ci si sa eviti riscul achizitionarii unor produse care odata imbinate s-ar putea sa nu functioneze bine impreuna. Totodata, nu este exclus ca folosindu-l inspiratia ta sa se indrepte in directii pe care nu le-ai fi anticipat niciodata, rezultand intr-un proiect final original si creativ.

Daca interiorul casei este oarecum un spatiu intim, de care te bucuri doar tu si cei pe care alegi sa ii primesti in el, exteriorul locuintei tale reprezinta partea pe care o poate vedea oricine, prin care iti poti face cunoscute stilul si viziunea in fata tuturor, de la vecini, pana la trecatori. De aceea este important sa nu lasi nicio alegere la voia hazardului si sa planifici cu grija amenajarea lui.

Fara a minimaliza importanta amenajarilor interioare, cele exterioare, cum sunt spre exemplu constructia unei terase, instalarea unei usi principale sau proiectarea fatadei iti pot da batai de cap si pot fi mai dificil de imaginat sau vizualizat. De aceea, planificatorul de spatiu HORNBACH are o functie special gandita pentru planificarea exteriorului. Folosind-o, vei putea vedea in timp real cum va arata proiectul tau si ce elemente s-ar potrivi mai bine, astfel incat proiectul final sa fie cat mai aproape de ce ti-ai imaginat.

Folosirea lui este cat se poate de usoara, indiferent daca vorbim de amenajari interoare sau exterioare. Trebuie doar sa ai la indemana o fotografie de la care sa pornesti si pe care sa o incarci. Mai departe, interfata intuitiva si functiile puse la dispozitie de planificator vor face din planificarea proiectelor o experienta placuta, cu rezultate cat mai apropiate de cele pe care ti le doresti.

Sursa foto: pexels.com

Adauga un comentariu