Local

Descoperire macabră în Iași! Bărbat fără adăpost, găsit decedat în pasajul din zona Lăpușneanu – EXCLUSIV

Publicat: 22 nov. 2020

Descoperire macabră în Iași!  Un bărbat fără adăpost a fost găsit decedat duminică dimineață, 22 noiembrie, în pasajul din zona Lăpușneanu.

Din primele informații obținute de reporterii Bună Ziua Iași, bărbatul nu prezenta urme vizibile de violență.

Sesizarea a fost făcută de o femeie care trecea prin pasaj.

Medic de familie, testat pozitiv cu noul coronavirus, găsit mort în cabinetul său

Altfel, un medic de familie din Botoşani, de 46 de ani, care a decedat luni, 9 noiembrie, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Doctorul a fost găsit inconștient în cabinetul său, a fost testat, iar rezultatul a confirmat că era infectat.

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică, Monica Adăscăliţei, medicii care i-au acordat primul ajutor au prelevat probe pentru testarea acestuia.

Doctorița de familie ar fi fost găsită în stare de inconştienţă în cabinetul său, iar cadrele medicale au încercat să o resusciteze și i-au prelevat probe pentru testul SARS-CoV-2. Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul.

Om al străzii găsit mort într-o casă părăsită

Un bărbat de 52 de ani, care fusese arestat în luna august a anului trecut după ce a tâlhărit o femeie pe stradă, a fost găsit fără viaţă într-o casă părăsită din Târgu Jiu. Poliţiştii încearcă acum să stabilească cu exactitate cauza morţii. Bărbatul a fost găsit fără suflare de alţi oameni ai străzii care au alertat imediat poliţia.

“Bărbatul de 52 de ani a fost găsit mort într-o casă dezafectată de pe strada Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu.  Cadavrul acestuia nu prezenta urme de violenţă. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a fost arestat în luna august a anului trecut pentru 30 de zile după ce a atacat o femeie de 39 de ani din Târgu Jiu şi i-a furat banii. După o lună petrecută în arest, bărbatul, care nu avea adăpost, a fost pus în libertate.

Moarte suspectă în cazul unui bărbat găsit mort într-un canal din Sectorul 3 al Capitalei

Un bărbat a fost găsit mort, în luna septembrie, într-un canal din Sectorul 3 al Capitalei. Victima era un om al străzii. La fața locului au intervenit mai mulți pompieri, polițiști, dar și un echipaj medical. În ciuda intervenției medicilor, bărbatul nu a putut fi resuscitat.

Victima era un om al străzii în vârstă de aproximativ 40-45 de ani. Pe trupul neînsuflețit al victimei au fost descoperite urme de violență, astfel că s-a deschis dosar penal de moarte suspectă.

Găsit mort pe o bancă

Un bărbat și-a găsit sfârșitul pe o bancă, în luna aprilie, chiar într-o stație de vaporaș, pe malul Begăi, la Timișoara. Trecătorii au observat că omul nu se mai ridica de pe bancă și au sunat la numărul de urgențe 112, temându-se să nu fie doborât de coronavirus. Ajunși la fața locului, medicii n-au mai putut face nimic pentru bărbatul care își dăduse deja ultima suflare.

Polițiștii au găsit asupra lui un act de identitate. Potrivit acestuia, cel decedat avea 55 de ani și domiciliul în Varias. Oamenii legii au căutat rapid adresa din buletin, dar au dat de o casă dărăpânată care nu mai era locuită de ani buni.

Bărbatul care a murit era un om al străzii care își făcea veacul în zona Iosefin.

 

Vom reveni cu amănunte

Adauga un comentariu