Actualitate

Descoperire macabră la Arad. Un cadavru al unui copil a fost găsit pe câmp

Publicat: 04 apr. 2021
Sebastian, copilul disparut din arad
Procurorii arădeni au primit confirmare de la părinţii copilului de şapte ani dispărut în luna ianuarie că hainele de pe cadavrul descoperit sâmbătă, pe câmp, îi aparţin, identitatea urmând să fie confirmată definitiv printr-o expertiză ADN care va fi realizată la Bucureşti

Descoperire macabră la Arad. Cadavrul unui copil a fost găsit pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători. Din primele informații, ar putea fi chiar Sebi, copilul dispărut la începutul anului.

Cadavrul unui copil a fost găsit pe un câmp din Arad. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cine este victima.

”Astăzi, în jurul orei 12,45, un apel 112 a sesizat poliţiştii despre prezenţa unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km intre localităţile Mişca şi Vânători”, a ajunţat sâmbătă IPJ Arad.

Polițiștii fac cercetări

Mai mulți polițiști s-au deplasat la locul descoperirii pentru cercetări. Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală  pentru efectuarea autopsiei şi identificare.

Sebi a dispărut din luna ianuarie

În 9 ianuarie, o femeie din localitatea Vânători a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului, care plecase spre o sână.

Căutările băiatului au durat mai mult de două săptămâni, familia sa fiind convinsă că acesta ar fi fost răpit de persoane necunoscute.

Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat.
Adauga un comentariu