Actualitate

Descoperire șocantă! Un cadavru în putrefacție plutea pe Bega

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Descoperire șocantă Un cadavru în putrefacție plutea pe Bega

Poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timişoara au fost sesizaţi, vineri după amiaza, că pe Canalul Bega, spre podul Modoş, pluteşte un cadavru în stare de putrefacţie.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre un corp uman, cel mai probabil femeiesc, în stare avansată de descompunere, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş.

„În jurul orei 18:30, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe Canalul Bega înspre podul Modos, plutește un corp umflat (în stare de putrefacție). Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un corp uman, cel mai probabil femeiesc, în stare avansată de descompunere”, a transmis IPJ Timiş.

Se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanei decedate, cadavrul urmând sa fie transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru efectuarea autopsiei.

O femeie a intrat cu cadavru într-o bancă și a vrut ca mortul să semneze un împrumut

O femeie a fost arestată după ce a încercat să obțină un împrumut de 2.000 de lire sterline pentru un bărbat decedat, pe care l-a adus la bancă într-un scaun cu rotile.

Angajații băncii, bănuind un comportament suspect, au început să filmeze cuplul și au chemat ambulanța și poliția când femeia a încercat să-i mențină capul pensionarului decedat în poziție verticală, spunându-i: „Unchiule, mă auzi? Trebuie să semnezi. Eu nu pot semna pentru tine”, scrie Metro.

Paramedicii au confirmat că Paulo Roberto Braga, în vârstă de 68 de ani, murise cu câteva ore înainte de a ajunge la sucursala băncii din Bangu, un cartier din zona de vest a Rio de Janeiro.

Erika de Souza Vieira Nunes, arestată la fața locului, a declarat poliției că era nepoata și îngrijitoarea bărbatului.

Oficialii au deschis o anchetă pentru a afla dacă cei doi într-adevăr sunt rude. Aceștia suspectează că ar putea fi vorba despre o fraudă organizată.Rezultatele autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului nu au fost încă făcute publice.

Adauga un comentariu