Cancan ultimă oră

Deși cei mai mulți concurenți se descurcă greu în Asia Express, Carmen Grebenișan s-a întors cu șase kg în plus: „Eu n-am suferit de foame”

Publicat: 19 feb. 2020

Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan trăiesc experienţa vieţii lor. Blondele au plecat în Asia Express şi se pare că norocul le însoţeşte la fiecare pas. Provocarea nu este deloc una uşoară. Dacă unii se plâng de lipsa mâncării, lipsa unui pat sau a temperaturilor, Carmen este excepţia de la regulă. Blonda a declarat că după experienţa Asia Express s-a întors acasă cu 6 kilograme în plus. Însă, de cealaltă parte, poate cea care a slăbit cel mai mult este Nico. Artista a dat jos nu mai puţin de 13 kilograme.

Carmen şi Alina nu s-au plâns de nimic. Fetele au oprit maşină, după maşină, au găsit cazare, ba chiar au învăţat să ceară cât mai mult, pentru a le fi bine chiar şi a doua zi. Ba chiar, Carmen a spus că ei nu i-a lipsit mâncarea absolut deloc.

„Partea bună a fost că am avut foarte multă mâncare la dispoziție. Eu n-am suferit de foame. Toată lumea se îndura de noi, pentru că am învățat să cerem. M-am îngrășat vreo șase kilograme. Aveam fața rotundă. Toată lumea îmi dădea dulciuri, de mâncare, și eu, neștiind ce îmi aduce a doua zi – că habar n-ai dacă a doua zi ai de mâncare – mâncam tot ce prindeam”, a declarat Carmen Grebenișan de la Asia Express

Vedeta spune că s-a îngrăşat pentru că a mâncat tot ce a prins, de teamă că a doua zi va face foamea. Fetele au uitat de orice pic de ruşine şi niciodată nu au plecat din casele localnicilor fără a cere mic dejun, cină şi chiar ceva pentru a lua pachet. Astfel, nevoia le-a împins să facă lucruri pe care în mod normal nu credeau că le vor face vreodată.

„Era un prag personal pe care trebuia să îl depășim, că poate altora le era mai ușor să ceară. La un moment dat ne-am obișnuit și am întrebat dacă ne pot da și mic dejun și cină, și la pachet. Mie îmi era rușine de nu mai puteam! Și am zic că decât să rămânem fără mâncare, mai bine o facem”, a mai precizat concurenta.

Adauga un comentariu