Sport

Deși fusese externat de curând, Pelé a ajuns de urgență la spital și este internat la terapie intensivă

Publicat: 17 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deși fusese externat de curând Pelé a ajuns de urgență la spital și este internat la terapie intensivă
Pele

Pelé este din nou internat la terapie intensivă. Transferul la terapie intensivă a fost decis ca măsură de precauție. Pelé este internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, scrie ANSA.

Starea fostei vedete a fotbalului brazilian rămâne stabilă, dar transferul la terapie intensivă a fost decis ca măsură de precauție pentru o monitorizare mai atentă a stării de sănătate.

Pele a avut o problemă de reflux joi seară, după ce în urmă cu câteva zile a fost operat pe colon, scrie news.ro.

Pele părăsise marți terapia intensivă pentru a-și continua recuperarea. Condițiile sale s-au îmbunătățit atât de mult încât a publicat chiar și pe rețelele sociale, spunând că este dispus să joace 90 de minute plus prelungiri.

„Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeţi nici măcar o clipă că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit”, a spus Pele pe Instagram: „Vă mulţumesc foarte mult fiecăruia dintre voi, cei care aţi dedicat un minut din ziua voastră pentru a-mi trimite energie pozitivă. Iubire, iubire şi iubire! Am părăsit deja secţia de terapie intensivă şi mă aflu în camera mea”.

„Continui în fiecare zi mai fericit, cu multă dispoziţie de a juca 90 de minute, plus prelungiri. Vom fi împreună în curând!”

Pele suferă de ani de zile de probleme la şold şi nu poate merge fără ajutor. Apariţiile sale publice erau deja reduse înainte de pandemia COVID-19 şi de atunci a ieşit de foarte puţine ori în afara casei sale de lângă Santos.

Pele a suferit pe 4 septembrie o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unei tumori la colon.

Adauga un comentariu