Cancan

Despărțire şoc la Exatlon! Ana Mihaela şi Cosmin și-au spus „adio”

Publicat: 21 iul. 2020

Ana Mihaela şi Cosmin de la Exatlon s-au despărţit! Cei doi au fost împreună mai bine de un an! Carismatica Ana Mihaela Popescu și jandarmul Cosmin Marin, cel de care tânăra judokană s-a amorezat încă din competiție, aveau să rupă legăturile.Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, iar de la separare fiecare a încercat să meargă pe un drum diferit.

Informația este una surprinzătoare, în condițiile în care cei doi erau foarte frumoși împreună și se iubeau la nebunie, cel puțin atunci când oamenii îi vedeau de mână la evenimente sau, pur și simplu, pe stradă! Ana Mihaela și Cosmin apăreau peste tot împreună, la evenimentele private ale foștilor participanți la competiție, cum ar fi de exemplu nunta lui Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2, dar și alte party-uri ale colegilor din sezonul 2.

Ana Mihaela și Cosmin s-au îndrăgostit în Republica Dominicană! Nu se poate uita felul în care vorbeau unul despre altul, în special războinica. „Trăim momente frumoase, pe care, sincer, nu mi le-aș fi imaginat vreodată. Mi-a plăcut de Cosmin încă din Republica Dominicană, dar povestea noastră a început cu adevărat aici, mai exact pe aeroportul Otopeni, atunci când, la revenirea mea în România, m-a așteptat cu un buchet de flori, alături de familia mea. Din acea clipă, am simțit că el este foarte important pentru mine și trebuie să mergem pe aceeași cale. Încet, încet, nu am mai putut sta unul fără celălalt, drept dovadă, acum, practic ne-am mutat împreună”, declara anul trecut Ana Mihaela.

Adauga un comentariu