BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre cum putem merge în siguranţă în sălile de sport din Iaşi, pe perioada pandemiei de Covid-19, cu dr. Cezar Amititeloaie, fondatorul sălii Vivertine, la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 05 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 5 octombrie, de la ora 13:00, la BZI LIVE va veni dr. Cezar Amititeloaie, medic cardiolog şi fondatorul sălii Vivertine din Iaşi. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre reluarea activităţii în sala de sport pe perioada pandemiei de Covid-19. Dr. Cezar Amititeloaie va explica la BZI LIVE ce s-a modificat în sălile de sport din Iaşi o dată cu venirea pandemiei de Covid-19, dacă sunt sau nu, clienţii reticenţi şi mai ales, dacă respecta măsurile de protecţie. Şi pentru că discutăm cu un sportiv înfocat, dr. Cezar Amititeloaie va vorbi despre cele mai în vogă antrenamente pentru slăbit, dar şi cele mai eficiente diete.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu