BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre fondurile europene accesate de tinerii din Iași pentru dezvoltarea comunităților locale, numai la BZI LIVE. Discuție cu Gheorghiță Barău, manager GAL Siret Moldova – FOTO

Publicat: 29 sept. 2020

Miercuri, 30 septembrie 2020, începând cu ora 11:00, va fi prezent în studioul BZI Live Gheorghiță Barău, manager al GAL-ului Siret Moldova, unul dintre cele mai mari grupuri de acțiune locală din Iași. Managerului GAL (grup de acțiune locală)-ului va oferi informații despre aceste formațiuni cu ajutorul cărora se dezvolta comunitățile locale cu fonduri europene , în Iași fiind tot mai mare interesul din partea tinerilor care vor să devină antreprenori în mediul rural. Despre proiectele accesate de fermierii din Iaşi, sumele pe care le-au obținut și investițiile făcute dar și planurile privind noul Program Leader, numai la BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu