BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre pericolele la care ne supunem prin utilizarea excesivă a dezinfectantelor. Prof. dr. Laura Solovăstru va discuta în direct la BZI LIVE despre cea mai frecventă problema a pielii în timpul pandemiei – FOTO

Publicat: 27 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nimeni nu trebuie să rateze emisiunea BZI LIVE de marți, 28 aprilie 2020, de la ora 13. Invitata Roxanei Caraiman este şefa Clinicii dermatovenerologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, prof. dr. Laura Solovăstru. Acesta va discuta despre pericolele la care ne expunem prin utilizarea excesivă a dezinfectantelor dar și a produselor de curăţenie.

În plină pandemie, autorităţile ne recomandă să ne dezinfectăm frecvent mâinile şi totodată ne fac atenţi la igiena minuţioasă de care trebuie să ţinem cont pentru a nu ne infecta cu noul coronavirus. Acest mesaj a fost prost înţeles de unele persoane care utilizează în exces produse de dezinfecţie afecatandu-şi pielea. Pentru a scăpa de repercusiuni dar şi pentru a învăţa cum am putea utiliza într-un mod eficient aceste produse, urmăriţi emisiunea BZI LIVE.

Cititorii nostri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu