BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre profilul, vulnerabilitățile, nevoile și performanțele copilului cu cerințe educaționale speciale, în Studioul BZI LIVE alături de prof. Coca Marlena Vasiliu (director), prof. Daniela Răducănescu și prof. Theodor Sîrbulețu (director adjunct) – Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași – FOTO

Publicat: 26 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Despre profilul, vulnerabilitatile, nevoile si performantele copilului cu cerințe educaționale speciale (CES), in Studioul BZI LIVE este programata o editie-dialog luni, 27 septembrie 2021, ora 15.00 alaturi de prof. Coca Marlena Vasiliu (director), prof. Daniela Răducănescu (coordonator tehnic proiecte și cooperare europeană si prof. Theodor Sîrbulețu (director adjunct) – Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” din Iasi. De asemenea, produsul media se va axa si pe: prezentarea liceului, proiectele școlii, prezentare în ansamblu a proiectelor care au scos scoala din anonimat.

Proiectele actuale: ERASMUS+, mobilitățile elevilor de dinainte si din timpul pandemiei, colaborarea cu scolile europene partenere pe timp de pandemie (activitatile din mediul on-line, premii de recunoaștere a calității rezultatelor obținute) vor fi alte puncte abordate. Mobilități, proiectul ”Incluziunea educațională a elevilor cu dizabilități”, prezentarea acestuia, scop, obiective, tematica (invățământul dual, educatie antreprenoriala, bullying/cyberbullying), număr de profesori formați, impactul asupra beneficiarilor vor reprezenta alte segmente dialogate. Perspective, organizarea atelierelor de lucru cu personalul scolii, cu parintii și cadre didactice din celelalte scoli speciale din Iași, lectoratele cu părinții și importanța comunicării cu familia pe tema performanțelor obținute, implementarea în curricula pentru consilierea si orientarea in carieră și inserția pe piața muncii a tinerilor cu CES, proiecte de viitor si anul aniversar – 90 de ani de existență a școlii „Vasile Pavelcu” vor completa aceasta editie BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu