BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre Programul Naţional de Fertilizare în Vitro şi gratuitatea de care pot beneficia cuplurile infertile din Iaşi cu dr. Adrian Borş, la BZI LIVE

Publicat: 30 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri 31, iulie, de la ora 13:00 la BZI LIVE va intra în direct dr. Adrian Borş, medic specialist obstetrică şi ginecologie, fertilizare în vitro de la Clinica „Omini” din Iaşi. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre programul naţional de Fertilizare în Vitro, despre cuplurile ieşene care pot beneficia de gratuitate pentru acest serviciu prin decontarea de la Ministerul Sănătăţii. Totodată, dr. Adrian Borş va discuta despre importanţa existenţei unei bănci de spermă şi ovocite în România, venită în sprijinul cuplurilor care nu pot concepe un copil pe cale naturală. În acest moment, în România nu există donatori de spermă şi ovocite pentru că aceştia nu primesc, la fel ca în ţările din Occident, remuneraţie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

 

Adauga un comentariu