BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre starea învăţământului şi subiecte fierbinţi ce-i interesează pe toţi părinţii, elevii şi profesorii! Totul într-o ediţie BZI LIVE de impact alături de prof. Laviniu Lăcustă, preşedinte USLIP Iaşi – FOTO

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 15 octombrie 2020, începând cu ora 15.00 şi în exclusivitate în lumina reflectoarelor Platoului BZI LIVE este invitat prof. Laviniu Lăcustă – preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) Iaşi care, cu peste 8.000 de membri angajaţi în sistemul educaţional public din România, este cel mai mare sindicat judeţean pe acest segment din ţară. Acesta va oferi informaţii, date şi prezenţa realităţi din sistemul de învăţământ, de ultimă oră şi extrem de importante pentru mii şi mii de profesori, părinţi şi elevi în plină pandemie de COVID-19. Liderul USLIP va oferi detalii despre cum a început anul şcolar 2020-2021 în plină pandemie de noul coronavirus, cazurile numeroase de infecţii în rândul elevilor, profesorilor şi angajaţilor.

De asemenea, despre cum a fost gestionata întreaga situaţie care devine din ce în ce mai periculoasă, despre eventualitatea suspendării cursurilor, lipsa dotărilor şi a instruirii personalului pentru învăţământul on-line vor fi alte abordări alături de profesorul Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi. În plus, despre cum are loc procesul didactic on-line, ce investiţii ar trebui făcute în acest sens, alocare de fonduri pentru infrastructura igienico-sanitare în şcoli şi licee, ce se întâmplă acum în mediul şcolar rural se va mai dialoga! Despre salarizare, debirocratizare a sistemului, probleme pe care le au angajaţii, neclarităţile din deciziile Ministerului Educaţiei şi Cercetării (MEC) vor fi alte puncte fierbinţi atinse în această ediţie BZI LIVE. Nu în ultimul rând, profesorul Laviniu Lăcustă va prezenta situaţiile şi cazurile grele pe care le-au întâmpinat colegii acestuia în aceste săptămâni.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu