Prima pagină » Actualitate » Detalii de ultim moment cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic! Actorul se simte din ce în ce mai bine după operație

Detalii de ultim moment cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic! Actorul se simte din ce în ce mai bine după operație

12 mai 2024, 15:22,
în Actualitate

Au apărut informații noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Medicii îl monitorizează constant și duminică dimineața au venit cu detalii noi despre cum evoluează lucrurile. Marele actor se simte din ce în ce mai bine și face progrese mari.

Florin Piersic se află în afara oricărui pericol în aceste momente. Marele actor a trecut prin clipe dificile din cauza unei infecții, astfel că a fost necesar să fie tratat în patru spitale din România. În aceste momente, Florin Piersic se află la Spitalul Foișor din București și este sub monitorizare.

Cum se simte Florin Piersic

Florin Piersic a fost operat de urgență și i-a fost extrasă proteza pe care o are la genunchi, astfel încât medicii să poată să îi elimine întreaga infecție din corp.

Au fost 72 de ore critice pentru Florin Piersic, căci recuperarea dintr-o astfel de intervenție, riscantă pentru el din cauza celorlalte probleme de sănătate, este foarte lentă.

Însă, spre surprinderea tuturor, iată că marele actor face progrese vizibile de la o zi la alta. Medicii au transmis că, în aceste momente, se mobilizează și are un tonus psihic foarte bun. De mâine va începe recuperarea propriu-zisă.

”Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici și de evoluție favorabilă a plăgii operatorii. Pacientul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun”, a transmis managerul spitalului în care Florin Piersic este tratat.

Ce spune ministrul Sănătății despre marele actor

Întreaga țară se roagă pentru sănătatea lui Florin Piersic. Ministrul Sănătății se implică în ceea ce privește problemele de sănătate ale marelui actor și a venit cu informații noi despre șansele de recuperare pe care le are. Alexandru Rafila a avut vești bune în acest caz.

”Am şi eu informări periodice. Cel puţin ultima, pe care am avut-o dimineaţă devreme, era favorabilă. Evoluţia este favorabilă, parametrii biologici s-au îmbunătăţit şi, aşa cum aţi aflat din comunicatul de presă emis ieri de către Spitalul de Ortopedie „Foişor”, el este autonom, se alimentează singur, bea lichide, vorbeşte, deci starea este în ameliorare. Sigur că aşteptăm să treacă această perioadă critică după o intervenţie operatorie complexă cum a avut dânsul şi ulterior să poată fi tratată până la finalitate infecţia aceasta sistemică pentru care a venit în Bucureşti”, a precizat ministrul Sănătății, scrie observatornews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *