Prima pagină » National » Detalii din cazul crimei din Crângași, unde un bărbat a fost ucis cu bâte. Agresorul de 16 ani era poreclit „Beleaua”
Detalii din cazul crimei din Crângași, unde un bărbat a fost ucis cu bâte. Agresorul de 16 ani era poreclit

Detalii din cazul crimei din Crângași, unde un bărbat a fost ucis cu bâte. Agresorul de 16 ani era poreclit „Beleaua”

17 mai 2024, 16:40, 1 ,
BZI.ro, în National

Cel mai tânăr dintre agresori, de numai 16 ani făcea kickboxing de performanță și îi plăcea să se prezinte ca o persoană extrem de violentă de care oamenii ar trebuie să se ferească.

În majoritatea filmulețelor – care între timp au fost șterse de pe contul lui – apare lovind sacul de box în timp ce în altele are inclusiv un baston telescopic în mână. Porecla pe și-a pus-o pe rețelele sociale „Beleaua” și intrase, deși avea 16 ani, în lumea interlopă din Capitală, potrivit Digi 24.

La fel de cunoscut era și de polițiștii Secției din Crângași

Deși nu făcuse nimic ilegal îi aveau în vizor pentru că umbla cu indivizii suspecți din cartier. În ziua crimei băiatul de 16 ani a mers cu un apropiat cu 4 ani mai mare să participe la o întâlnire tensionată dintre niște prietene și fiicele vitrege ale victimei.

Medicii legiști au stabilit că bărbatul nu a avut nicio șansă în fața violenței la care a fost supus.

Băiatul de 16 ani și complicele lui au fost arestați pentru 30 de zile.

Acesta este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași. Zeci de martori au filmat cum este omorât cu parii, fără să intervină
Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie, de un adolescent de 16 ani şi de prietenul său cu patru ani mai mare, în plină stradă, la o oră de vârf. Zeci de oameni au asistat, fără să intervină la scenele de o cruzime extremă.

Altercaţia a pornit în Parcul Crângaşi, de la nişte fete, iar victima a încercat să fugă. Agresorii l-au urmărit pe bărbat şi au transformat parii de susţinere ai copacilor de pe stradă în adevărate arme albe cu care l-au lovit până la moarte. După atac, bătăuşii au fugit, dar s-au predat ulterior, la poliţie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *