Cancan

Detalii mai puțin cunoscute despre Andreea Marinescu: vârstă, înălțime, greutate și salariu

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii mai puțin cunoscute despre Andreea Marinescu vârstă înălțime greutate și salariu
Frumoasa prezentatoare a știrilor de dimineață de la Pro TV va împlini în curând 40 de ani

Andreea Marinescu este cunoscută românilor grație matinalului Știrilor ProTV, însă puțini știu despre ea date biografice sau ce vârstă are. Prezentatoarea blondă este la pupitrul matinalului de aproape nouă ani, de când s-a retras Andreea Liptak. Anul acesta va împlini 40 de ani și se poate declara o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere.

Andreea Marinescu este prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 8:00 şi vine în casele românilor zi de zi. Alături de colegul Mihai Dedu ori Neti Sandu, ea face echipă și cu Lavinia Petrea, din mai 2012, după ce Andreea Liptak s-a retras din televiziune pentru a se dedica afacerilor. Între timp, Lavinia Petrea a rămas din nou însărcinată iar matinalul a rămas ca înainte, în doi prezentatori energici, Andreea și Mihai Dedu.

Andreea Marinescu vârstă

Andreea Marinescu este născută în 1981, la Piteşti, astfel că anul acesta va împlini 40 de ani. Ajunsă la această frumoasă vârstă, Andreea Marinescu se consideră o mămică fericită şi împlinită. Ea are doi băieţi, câte unul din fiecare căsnicie. Și chiar dacă prima căsnicie nu i-a mers, ea se declară o familistă convinsă. Prima dată a fost căsătorită cu Paul Roşca, producătorul rubricii Vremea de la Pro TV, cu care îl are pe Vladimir Dinu, născut pe 28 iulie 2009.

„Paul este bărbatul care mi-a adus cel mai mare buchet de flori pe care l-am văzut vreodată”, spunea la un moment dat Andreea despre fostul soţ.

Și totuși… În 2018, a ajuns din nou în faţa altarului, la un an după ce poliţistul criminalist Adi Tiulescu a făcut-o mamă de băiat pentru a doua oară. Astfel, ea la născut pe Armin în 2017…

Andreea Marinescu înălțime și greutate

După cum singură mărturisește, Andreea Marinescu a acumulat nici mai mult, nici mai puțin de 70 de kilograme pe parcursul celor două nașteri. Iar acest lucru i-a dat mult de furcă și s-a străduit să ajungă la greutatea de 60 de kilograme pe care o are acum. Ceea ce e bine ținând cont că Andreea Marinesccu are 1,70 m înălțime. Cel mai mult a luat în greutate după prima sarcină, 40 de kilograme. Și totuși, atunci și-a revenit într-un timp record, însă când a rămas însărcinată a doua oară a avut din nou de furcă.

„După sarcina cu Armin mi-am propus să slăbesc repede, dar ce nu am luat în calcul a fost vârsta. După o anumită vârstă slăbeşti mult mai greu, acumulezi mult mai repede”, a povestit Andreea Marinescu.

Andreea Marinescu data nașterii

Chiar dacă la prima vedere este o informație aproape necunoscută, vă putem spune că data nașterii prezentatoarei Andreea Marinescu este 20 aprilie 1981. Așadar, jurnalista de la Pro TV este născută în zodia Berbec. Iar în privința rețelelor de socializare, Andreea este o persoană destul de activă.

Andreea Marinescu salariu

Începuturile carierei ei la Pro TV au prins-o ca reporter, post pe care a activat mulți ani. Îns, după cum aminteam mai sus, de aproape nouă ani Andreea Marinescu este prezentatoarea știrilor de dimineață, alături de Mihai Dedu. În momentul de față, conform unor surse de încredere din trust, prezentatoarea ştirilor matinale ar avea un salariu de 8.000 de euro lunar.

Așadar, Andreea Marinescu este o femeie care a învățat că viața este plină de imprevizibil, iar până la această vârstă i s-a confirmat din plin.

Adauga un comentariu