Cancan

Detalii mai puțin cunoscute despre Florin Pastramă – ce vârstă și studii are soțul Brigittei

Publicat: 02 apr. 2021
Florin Pastramă vârstă
Florin Pastramă a devenit cunoscut în urmă cu doi ani în urma participării la emisiunea Ferma

A devenit foarte cunoscut în urma participării la emisiunea Ferma, însă anumite detalii despre Florin Pastramă, cum ar fi vârstă și studii, sunt aproape necunoscute publicului din România. Totodată, la creșterea notorietății acestuia a contribuit și căsătoria cu Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase. Mai mult, și scandalurile din căsnicia acestuia s-au ținut lanț, făcând deliciul presei tabloide de la noi.

Florin Pastramă a devenit cunoscut publicului din România în 2019, grație participării la emisiunea Ferma de la Pro TV. Atunci, chiar dacă nu a câștigat competiția și marele premiu de 50000 de euro, Florin Pastramă i-a cucerit inima unei concurente cu care s-a și căsătorit. Este vorba despre Brigitte, una dintre fostele soții ale lui Ilie Năstase.

Mai mult, cererea în căsătorie a fost făcută chiar într-una din edițiile de la Ferma, în care Florin Pastramă și-a sărbătorit ziua de nastere. Idila celor doi, care a început în timpul emisiunii, deși nu a fost văzută cu ochi buni de fani, a trecut cu brio peste toate obstacolele.

Florin Pastramă vârstă

După cum aminteam, în 2019, Florin Pastramă și-a sărbătorit ziua de naștere cu ceilalți concurenți de la Fermă. Potrivit celor de la Pro TV, aceasta s-a întâmplat pe 30 aprilie. Și cum Florin Pastramă este născut în 1978, acesta urmează să împlinească 43 de ani în curând. În urmă cu doi ani, la împlinirea vârstei de 41 de ani, Florin a avut parte de o petrecere în stil țigănesc, cu foc de tabără, muzică și costume tradiționale. Cu toate că se consideră un bărbat împlinit, lui Florin îi lipsește ceva, și anume un copil. Mai mult, chiar a fost aproape să devină tată anul trecut, însă Brigitte, soția sa, a pierdut sarcina.

Florin Pastramă a luat-o de soție pe Brigitte

Brigitte, fostă Sfăt, a auzit toată lumea după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase. Focoasa brunete era mereu în atenția presei și din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Oricum, viața ei a cunoscut multe suișuri și coborâșuri, iar anul trecut toată lumea credea că și-a găsit, în cele din urmă, liniștea în brațele lui Florin Pastramă. Dacă în cazul lui Florin este vorba de prima căsătorie, pentru Brigitte acesta este cel de-al patrulea mariaj, ea mai fiind căsătorită, pe rând, cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj și Ilie Năstase. Interesant este că și Florin, și Brigitte au intrat în competiția Ferma fiind logodiți cu alte persoane, însă au ieșit împreună ca un cuplu. Iar anul trecut, cei doi au avut o nuntă fastuoasă.

Florin Pastramă studii

Până la Florin, numele Pastramă era cunoscut în showbizul autohton grație Ralucăi, fosta soție a lui Pepe. Iar între cei doi chiar este o legătură de sânge, Florin Pastramă și Raluca fiind veri primari. În ceea ce privește domeniul lui de activitate, acesta se ocupă de imobiliare, la început prin firma înființată de tatăl său. Cât despre studiile sale, Florin Pastramă se laudă cu o licență în Drept.

„Am terminat Facultatea de Drept, am luat Licența, dar după ce a murit taică-miu am renunțat la profesie și a trebuit să mă ocup de business. Nu sunt implicat în niciun dosar la poliție. Cred foarte mult în Dumnezeu și Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-a oferit, chiar mult mai mult decât meritam”, mărturisea în urmă cu ceva timp Florin Pastramă.

În altă ordine de idei, Florin Pastramă are cu ce se lăuda până la această vârstă, singurul lucru care-i lipsește fiind un copil…
Adauga un comentariu