Cancan ultimă oră

Detalii neștiute din viața lui Liviu Vârciu. Cine este copilul pe care îl crește în secret

Publicat: 01 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce în 2009 și-a pierdut fratele, Liviu Vârciu și-a crescut în secret nepotul. Acesta nu a dat niciodată amănunte și nici nu s-a afișat public cu acesta.

Copilul pe care îl crește Liviu Vârciu în secret

Liviu Vârciu a trăit un șoc imens atunci când fratele său a decedat. De fiecare dată când discută despre acest eveniment tragic, îndrăgitul prezentator se întristează, fiind vizibil faptul că, deși au trecut 11 ani de la moartea lui Ionuț Vârciu, acesta nu a reușit să depășească această traumă. Atunci când a ajuns lângă sicriul fratelui său, Liviu a făcut o promisiune, aceea de a avea grijă de nepotul său, Mario. În toți acești ani nu și-a încălcat jurământul. Acesta a reușit să creeze o legătură strânsă cu nepotul său, față de care nu ezită să-și manifeste constant iubirea. Deși locuiește în Constanța, Liviu Vârciu îl vizitează constant pe Mario.

„Mario a crescut într-un mediu sănătos, a primit o educație frumoasă, este un copil vesel și deștept. Foarte matur pentru vârsta lui. Știe cine este tatăl lui adevărat, știe ce s-a întâmplat. Așa a fost crescut de mic, i s-a spus continuu că tăticul lui este in Ceruri”, ne-au declarat surse apropiate familiei Vârciu.

Ionuț Vârciu a murit la doar 30 de ani

Ionuț Vârciu era pompier. Acesta a decedat înt urma unui accident rutier. Din păcate, în încercarea de a ocoli un motociclist, acesta s-a răsturnat într-o curbă cu autoturismul. Din acel moment, pentru familia lui Liviu Vârciu a început cea mai urâtă perioadă din viața. Părinții carismaticului prezentator au leșinat la vederea trupului neînsuflețit al fiului lor. În 2009, Liviu era împreună cu Adelina Pestrițu. Aceasta a reprezentat un real sprijin, reușind să îl pună pe picioare pe iubitul puternic afectat de pierderea suferită.

Nimeni nu credea că Liviu Vârciu își va susține cumnata să se recăsătorească. La ceva timp după tragicul eveniment, văduva lui Ionuț Vârciu și-a unit destinul cu un alt bărbat.

„Liviu le-a spus tuturor atunci că Roxana este femeie foarte tânără și că nu este în regulă să rămână singură, cu un copil. Ea are acum alături un bărbat foarte bun, care ține foarte mult la Mario, îl tratează ca pe propriul copil.”, au mai spus sursele.

Adauga un comentariu