National

Detalii șocante despre tragedia de la Spitalul Județean Piatra-Neamț: „Saloanele erau încuiate!”

Publicat: 15 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii șocante despre tragedia de la Spitalul Județean Piatra-Neamț Saloanele erau încuiate
Incendiu Spitalul Clinic Județean Piatra-Neamț

După tragedia de ieri de la Piatra Neamț, Nelu Tătaru a confirmat în urmă cu puțin timp un aspect foarte important. Ministrul Sănătății a declarat că ușile saloanelor de la ATI erau încuiate!

Tragedia din urmă cu o zi de la Piatra Neamț a lăsat 10 familii îndolitate, după ce persoanele dragi care se aflau în spital la secția ATI au murit în urma incendiului puternic care a avut loc în jurul orei 19:00 în saloanele de la Terapie Intensivă. Aceștia se aflau pe patul de spital, după ce au fost confirmați cu coronavirus, iar starea lor de sănătatea a început să se deterioreze!

Din păcate nu au avut nicio șansă în urma flăcărilor, iar acum ies la iveală detalii importante despre incidentul care a revoltat întreaga țară!

Saloanele erau încuiate!

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a confimat faptul că saloanele în care se aflau pacienți erau încuiate, asta pentru ca nu se permite accesul unor persoane neautorizate, mai ales că riscul de infectare cu coronavirus este destul de mare.

”Da, ușile saloanelor erau încuiate, pentru a nu intra oricine acolo. Și, oricum, în saloanele de la ATI nu se intră oricum. Doctorul Denciu a descuiat și a intrat în salon. Nu se știe dacă a intrat când era foc deja, sau după ce a intrat el s-a declanșat”, a spus Nelu Tătaru, potrivit sursei citate!

În această zi anchetatorii au stabilit locul de unde ar fi izbucnit incendiul puternic, iar medicii legiști au efectuat și primele necropsii ale victimelor decedate în urma arsurilor puternice!

Medicul de gardă a fost transferat în Belgia!

Medicul Cătălin Denciu este cadrul medical erou în urma tragediei, aceasta încercând să intre în flăcările uriașe și să salveze vieți, însă la rândul său a devenit o victimă a incendiului.

Aceasta a suferit arsuri grave pe o mare majoritate din suprafața corpului, iar seara trecută a fost tranferat la un spital din Belgia, unde în aceste momente este intubat, potrivt surselor Antena 3.

Bărbatul respiră bine, însă medicii susțin că vor urma 3 zile critice pentru el!

Adauga un comentariu