National

Detalii terifiante în cazul pădurarului ucis în stil mafiot. Cum a fost executat cu propria armă

Publicat: 18 oct. 2019

Directorul Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a declarat că bărbatul ar fi fost sunat de doi localnici, care i-ar fi spus că din pădurea pe care acesta o păzea se fură lemne.

Acesta și-ar fi lăsat copilul la gădiniță și ar fi plecat să îi prindă în flagrant pe hoți. Acolo s-ar fi produs o altercație, în urma căreia pădurarul a fost împușcat. Trupul său a fost găsit câteva ore mai târziu aruncat într-o râpă. Arma pe care o purta în spate a fost distrusă, povestește directorul Romsilva.

Acesta este al doilea pădurar ucis în România, în decurs de o lună. Sindicatele cer legi care să-i protejeze

„Omul avea informații de la doi oameni că în pădure se taie lemne. Era privată și el avea contract de pază. A anunțat șefului de district, șeful a sunat la 112. Pădurarul s-a dus acolo la ei. Poate s-a produs o altercație pentru că el avea arma în spate și un telefon mobil. S-a auzit un foc de armă și el nu a mai răspuns la telefon. Când au ajuns cei de la IPJ și colegii l-au găsit mort într-o vale, prin împușcare, iar arma era ruptă. E o anchetă în curs. (…) Nu am găsit telefonul pădurarului”, a spus directorul Romsilva.loading...

Adauga un comentariu