Actualitate

Detaliile ACCIDENTULUI care a cutremurat lumea buna a Iasului! Ce l-a ucis pe Bogdan Chirosca, cunoscutul interpret. Intreaga poveste este halucinanta! FOTO, VIDEO

Publicat: 26 oct. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Moarte cumplita in lumea buna a Iasului @ Cunoscutul interpret Bogdan Chirosca a murit aseara dupa un accident cumplit @ Barbatul se afla pe un ATV si nu a observat delimitarea unei proprietati private @ In urma impactului extrem de violent aproape ca a fost decapitat @ Nu a avut nicio sansa de supravietuire, iar vestea a cazut ca un trasnet peste toti cei care il cunosteau  

Iasi, 25 octombrie 2018. O zi pe care multi nu o vor putea uita vreodata. Bogdan Chirosca, un cunoscut interpret, cunoscut in Iasi si nu numai, a murit intr-un accident cat se poate de stupid si de ireal.

Bogdan iesise la plimbare cu ATV-ul. Era pasionat de drumetii si nu de putine ori a ales sa-si petreaca timpul liber "calare" pe ATV. Asa a facut si ieri dupa-amiaza, cand a plecat, din cate se pare, cu mai multi prieteni la plimbare.

Cumva se pare ca s-a pierdut de grup cand se ingana ziua cu noaptea. A ajuns undeva in zona Bucium de pe camp, pe o strada denumita Fundac Bucium.

Mergand pe ATV, probabil cu destul de multa viteza, nu a observat ca se apropia de o proprietate privata semnalizata printr-un panou legat de un stalp de tensiune electrica si un stalp de beton care se foloseste la vie, cunoscut sub numele de "spalier".

A fost gasit de catre proprietari

Bogdan Chirosca nu a observat, cel mai probabil, lantul si panoul care erau suspendati la o inaltime de aproximativ 1,20 de metri. Practic, lantul i-a ajuns exact in zona gatului, avand in vedere ca el se afla in pozitia sezut, pe ATV. Strada pe care se afla era una privata si neiluminata. Era extrem de greu sa observe acel panou si lantul.

Un apel la numarul unic de urgenta a fost efectuat putin dupa ora 20. Atunci, proprietarii terenului din zona au ajuns la fata locului si au observat scena de groaza. Ei au fost cei care au sunat dupa ajutor. La fata locului a ajuns un echipaj medical si politistii.

Din nefericire, pentru Bogdan nu s-a mai putut face nimic. Rana pe care o suferise la gat era incompatibila cu viata. Dupa ce a fost declarat decesul, politistii au inceput o ancheta. Fiind vorba despre o proprietate privata, tragicul accident nu poate fi considerat un accident rutier, acest aspect nefiind unul important in situatia de fata.

"Nu avea ce sa caute aici"

Reporterii BZI au discutat cu proprietarii terenului. Acestia, vizibil afectati, au precizat faptul ca este vorba despre o proprietate privata si teoretic, Bogdan nu avea ce sa caute acolo.

"Cand am ajuns acasa l-am vazut jos. Am sunat imediat la 112 si am spus ce s-a intamplat. Noi am delimitat proprietatea, nu puteam face un gard pe intreaga suprafata, am delimitat doar calea de acces. Ne-am speriat, este normal", a precizat Dan Ror Georges, proprietarul terenului.

Accidentul a fost unul cat se poate de ingrozitor. Moartea lui Bogdan a fost una cumplita si totodata absurda. Toti cei care l-au cunoscut au incremenit la aflarea vestii. In scurt timp, la locul accidentului au ajuns zeci de prieteni de-ai sai. Plangand au venit sa aprinda o lumanare la capataiul solistului si refuzau sa creada ca totul este real.

"A fost un om minunat"

Azi noapte socul vestii a fost urias. Prietenii lui Bogdan au refuzat sa creada ca totul este real. Putini au avut suficienta tarie sa spuna cateva cuvinte.

Pe Facebook mesajele de adio au inceput sa curga. "A fost un om minunat, nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva… Nu pot sa imi revin, este cumplit", a spus unul dintre apropiatii lui Bogdan Chirosca. Barbatul facea parte din formatia Concert Band.

Vom reveni cu detalii!

Adauga un comentariu