Cancan

Detaliu neștiut din divorț. Înțelegerea dintre Antonia și fostul soț

Publicat: 02 aug. 2021
Antonia si Vincenzo Castellano inainte de divort
Antonia a născut-o pe Maya, fetița lui Vincenzo Castellano, în 2010, iar în 2012 s-a despărțit de acesta

Cântăreața Antonia are o relaţie de peste 8 ani cu Alex Velea. Se ştie însă că, înainte de a fi cu acesta, ea a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă. Fostul soţ este Vincenzo Castellano, rudă apropiată cu proprietarul unui club foarte renumit din Bucureşti. În presa de scandal au apărut multe articole despre divorţul dintre cei doi. Într-un final, totul a luat sfârșit și fiecare și-a putut vedea de viață. Iată ce detaliu neștiut din divorț s-a aflat acum, din fosta relație pe care Antonia a avut-o cu Vincenzo Castellano.

Mulţi ani, între Antonia şi fostul soţ au fost neînţelegeri. Totul a pornit de la custodia feţei lor. Anul trecut însă, divorţul s-a încheiat, astfel că, în curând, se va putea căsători cu Alex Velea. Ce înţelegere are Antonia cu Vincenzo în privinţa copilului lor, stabilită în actele de divorţ?

Dezvăluiri din procesul de divorţ dintre Antonia și Vincenzo

Atunci când Antonia a început relaţia cu Alex Velea s-a speculat faptul că acesta i-ar fi distrus căsnicia. Din câte se pare însă, lucrurile nu erau, oricum, prea roz. Cântăreţul însă i-a fost alături atunci, iar relaţia lor a devenit mai puternică de la an la an. Dovada faptul că cei doi au doi băieţi, iar de curând a cerut-o de soţie pe Antonia. Inelul de logodnă ar fi costat în jur de 3.800 de euro. Alex Velea s-a fost alături şi a susţinut-o de fiecare dată. Chiar dacă Antonia a apelat inclusiv la un psiholog, cel mai mare ajutor l-a primit de la Velea.

„Am stabilit să petreacă timp și la mine, în România, cu noi. Lucruri absolut normale”, a declarat Antonia pentru revista Viva!. Aşadar, Maya, faţa lor, petrece timp şi cu mama, dar cel mai mult stă cu tatăl şi bunicii paterni, în Italia.

De altfel, conform spuselor Antoniei, fata înţelege că părinţii nu mai sunt împreună, dar că s-a adaptat şi că nu i s-a ascuns nimic.

„Înțelege că Vincenzo și cu mine ne-am despărțit, că avem fiecare alte relații, dar că, orice ar fi, ea este copilul nostru. Suntem implicați la maximum în creșterea ei. Noi suntem părinții ei. O iubim și vom face orice ca ea să fie fericită”, a mărturisit Antonia mai împăcată sufletește ca niciodată.

Motivul divorţului?

Iată ce spunea Vincenzo Castellano în urmă cu ceva timp.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni”, a explicat Castellano, atunci când a fost întrebat dacă Velea a contribuit în vreun fel la ruptură.

„Distanţa a făcut că relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona.”

Fata va împlini 11 ani anul acesta, iar mama ei nu a lipsit de la nici o aniversare din viaţa sa. Chiar şi anul trecut, când a fost pandemie, mama i-a fost alături.

„A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil pentru faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie, dar vorbesc zilnic cu ea. Ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp”, a mai spus Antonia.

Alex Velea, sprijin necondiţionat pentru partenera de viaţă

Pe tot parcursul procesului de divorţ, Antonia l-a avut alături pe Alex Velea. Acesta a dat dovadă de înţelegere inclusiv în ceea ce priveşte timpul petrecut de ea împreună cu Maya.

„Da, am apelat la psiholog când am simțit nevoia. În rest, îl am în fiecare zi pe Alex alături de mine. Mă sprijină. Îmi oferă suportul de care am nevoie”.

Alex Velea şi Antonia se cunosc din 2009, dar relaţia lor a început la finalul anului 2012. Maya s-a născut în 2010. Cu Alex Velea, Antonia are doi băieţi: Dominic, născut în 2014, şi Akim, născut în 2016.

Se pare că urmează o nuntă în showbiz, în curând! Odată pronunţat divorţul, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj’, a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

Adauga un comentariu