National

Dezastru! Florin Cîțu a anunțat concedierea a 60 000 de bugetari

Publicat: 09 dec. 2019

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a afirmat cel mai mare dezastru din ultimii ani. Este cert faptul că în sistemul public se vor disponibiliza zeci de mii de angajați. Se zvonește că aproximativ 60.000 de bugetari ar urma să fie dați afară. Cițu nu neagă aceste informațiile și spune că din fiecare minister vor fi concediați oameni. Dar deocamdată nu se știe câți și de unde.

„Am discutat mai mult despre situația economiei, puțin despre buget. Măsurile respective le-am anunțat public și nu le-am discutat cu domnul președinte. Aceste lucruri se fac pe etape, prima etapă a fost reducerea Guvernului de la 24 la 16 ministere. A doua etapă va fi reducerea aparatului din ministere. Fiecare ministru va face asta. Nu căutăm să avem o cifră, ci să avem un aparat public cât mai eficient. Discutați cu domnul premier privind o cifră, dacă domnia sa a anunțat așa ceva”, a declarat Florin Cîțu.loading...

Comentarii
  • Am o intreaga „dantura” impotriva actualei guvernari, dar aici chiar au dreptate. Administratia este SUFOCATA de ani si ani de tot felul de „plimba foaia”; Sper sa o faca din convingere, pragmatic, nu din razbunare si apoi sa-si puna clentela. Nu e exclus.

Adauga un comentariu