BZI LIVE

LIVE VIDEO – ”Dezbaterea Zilei” explozivă la BZI LIVE despre tot ceea ce se întâmplă, acum, în România și în lume alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann

Publicat: 04 dec. 2022
Banner Emisiune BZI LIVE

Luni, 5 decembrie 2022, începând cu ora 14.30 este programată o nouă ediție ”Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE despre cele mai tari și fierbinți subiecte ale momentului, din și pentru România, alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann! În prim-planul acesteia vor fi: recentul refuza al Austriei ca România să intre în Spațiul Schengen, dacă va fi posibil așa ceva, starea economică, energetică și socială în care se află țara, scandalul din actuala coaliție de guvernare plecat de la declarațiile din ședinţa solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată sărbătoririi Zilei Naţionale a României în care deputatul UDMR Csoma Botond a afirmat, de la tribună, că ”liderii politici şi religioşi ai românilor ardeleni ştiau foarte bine că Ardealul nu era numai românesc, ci şi unguresc, săsesc şi evreiesc”. De asemenea, un punct fiebinte ”atactat” în dialogul cu H.D. Hartmann se va axa pe faptul că: Occidentul ar trebui să se gândească la modul în care să abordeze nevoia Rusiei de garanții de securitate dacă președintele Vladimir Putin va accepta negocieri pentru a pune capăt războiului din Ucraina, în baza ultimei declarații făcute de președintele francez Emmanuel Macron. La toate acestea se va adăuga o analiză internațională se se va axa pe faptul că Statele Unite ale Americii (SUA) merge pe doctrina Monroe și nu-și dorește să aibă concurență în emisfera nordică respectiv arealul vestic! Așadar, aceasta gândește o lume unipolară și nu permite concurenta economică și militară! Mai putem trai într-o asemenea lume in contextul ascensiunii Chinei? Respectiv faptul că trăim într-o lume cu trei super puteri (SUA, China, Federația Rusă)! Aici, ultima poate fi considerată „Omul Bolnav” de care profită chinezii? Având în vedere toate aceste realități fierbinți, privitorii sunt invitați la o nouă ediție ”Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE despre subiecte ale momentului alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann!

 

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Comentarii
  • Pentru moderator: Nu mai beti apa langa microfon (cand vorbeste invitatul) ca se aude si este scarbos, a dracului de scarbos si de enervant.

Adauga un comentariu