Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Postul Crăciunului aduce numeroase zile de dezlegare la peşte, motiv pentru care în acele zile îţi propunem să te răsfeţi cu o reţetă uşor de gătit, şi anume – macrou cu roşii, usturoi şi ierburi.
Ingrediente necesare:
Pune cuptorul la preîncălzit la 220 de grade, iar apoi curăţă peştele şi spală-l bine. Aşează-l într-o tavă de cuptor din sticlă ori de ceramică şi condimentează cu sare. Adaugă apoi roşiile curăţate de seminţe şi tăiate bucăţi mari, dar şi usturoiul. Stropeşte totul cu zeamă de lămâie şi se presară rozmarin şi cimbru.
Ţine în cuptor 8-12 minute, în funcţie de grosimea fileului sau până când peştele este opac în mijloc şi se desface uşor. Îl poţi servi cu orez simplu ori cu murături