Cancan

Dezvăluire-bombă în cazul divorțului. Bianca Drăgușanu, momentul adevărului: „nu e normal să trăiești cu teama că te bate”

Publicat: 20 nov. 2019

Deși spera să aibă parte de o poveste de dragoste presărată doar cu bucurii, Bianca Drăgușanu trăiește o adevărată dramă cu cel căruia i-a devenit soție în urmă cu aproximativ trei luni. Vedeta a decis să nu mai pozeze într-o femeie fericită și să arate tuturor că lucrurile în relația ei nu sunt deloc roz.

Blondina și afaceristul vor divorța pe data de 3 decembrie, iar motivul principal care a dus la această separare este violența fizică. Bianca a fost agresată de mai multe ori de soțul, iar potrivit unei prietene, nu mai vrea să stea cu teama că va fi bătută iar.

„Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească… Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă… Toți i-am spus că nu este ok, că nu e normal să trăiești în teroare, cu frică că te bate… Dar ea spera, zicea că îl iubește, noi ziceam să anunțe măcar Poliția când se întâmplă ceva… Dar ea îl ierta de fiecare dată, se împăcau imediat…”, a mărturisit una dintre prietenele Biancăi pentru Wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale acide pentru soțul ei

Bianca Drăgușanu a făcut mai multe postări care au mesaje subliminale. “Distrează un clovn și vei deveni o parte din circ” și “Voi continua să încerc și am echilibru ca într-un act de circ. Și voi lupta întotdeauna ca să spun adevărul. Chiar dacă este dificil” sunt doar două dintre pozele cu gânduri scrise în limba engleză urcate de vedetă pe Instagram Stories. La câteva ore de la aceste postări, soțul Biancăi Drăgușanu a publicat și el o imagine pe care este scris un mesaj emoționant, scris în limba spaniolă și care se traduce astfel:

“Când este momentul unei schimbări, Universul îți face totul atât de dificil, încât nu-ți va lăsa altă opțiune. Dacă nu ești fericit într-o situație, nu rămâne în negare, forțand-o să funcționeze. Universul are planuri mai bune pentru tine, ai încredere în proces și fă-ți partea aliniindu-te cu lucrurile pe care ți le dorești. Restul este poveste” – îl puteți găsi și în galeria foto a articolului.loading...

Adauga un comentariu