Bzi.ro

Dezvăluire cutremurătoare făcută de Traian Băsescu: Pentru cine a lucrat Laura Codruța Kovesi

Publicat: 09 oct. 2019
514 Vizite 1 Comentariu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a declarat că Laura Codruța Kovesi a făcut jocurile americanilor și europenilor. Băsescu a precizat că fosta șefă DNA a fost „recuperată” mai târziu, de americani și europeni, după ce a fost numită în funcție.

„În mod categoric, numirea s-a făcut pe propunerea doamnei Macovei, dacă bine îmi aduc aminte, și a doua numire s-a făcut pe înțelegerea dintre mine și Ponta. Deci, nicio discuție, știu eu, cu Biden sau cu oricine altcineva. Nu, niciodată (n.r. – nici la propunerea Ambasadei SUA sau a fostului ambasador Mark Gitenstein). (…) Nu este niciun secret că Maior a susținut-o și el pe Kovesi, la fel cum am susținut-o și eu.

În mod cert, nu s-au implicat în numire, chiar dacă și-au dorit o anumită numire. La mine, nu a venit niciodată nici ambasador, nici Biden, nici vreun șef de stat să-mi propună numirea. Însă, este cert că ei și-au recuperat-o, ca să nu spun altfel, după ce a fost numită, iar acum au extras-o frumos și au pus-o la păstrare la Bruxelles”, a declarat Traian Băsescu.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit